2016/11/11

DIY: KOIRILLE OMA TELTTA?! 

Sain hetki sitten sisustukseen liittyvän DIY idean, kun näin paljon kuvia lastenhuoneista, jossa oli hauska "intiaaniteltta". Olenkin sitten hetken aikaa miettinyt miten alan sisustamaan tämän olohuoneen joulukuntoon ja samalla halusinkin koirillekin jotain uutta. Miksen siis tekisi sellaista lastentelttaa meidän omille koirille, mutta vaan miniversiona?!


Teltan rakennushan oli äärettömän helppoa, ja halpaa. Minulta ei löydy nyt vaihe vaiheelta kuvia tähän, koska rakensin tämän kymmenen aikaan illalla, eikä silloin oisi saanut otettua enää oikein minkäänlaisia kuvia projektista! Tässä kuitenkin tekstiversiona ohjeet jos haluat rakentaa pikkukoirillesi tai lapsillesi kyseisen teltan:

Tarvitset: 

Nitojan (ei sitä paperimallista)
Porakoneen
Lakanan tai mahdollisen kankaan jonka haluat laittaa
Valitsemaasi narua
Neljä harjanvartta
Sakset
Saha


Sitten työvaiheisiin!

- Katkaise harjanvarsista sen pituiset, kun teltasta haluat tulevan. Jätä kepeille vähän ylimääräistä pituutta, että keppien päät jäävät teltan yläpuolelle näkyviin.

- Laita kepit ristikkäin ja sellaiseen asentoon, minkä korkuisen/levysen teltasta haluat. Ruuvaa kepit kiinni toisiinsa yläpäästä.

- Kieritä vielä vähän narua ruuvien päälle.

- Aloita laittamaan lakanaa keppien jokaiselle sivulle. Jätä teltan etuosaan vähän ylimääräistä ja nido lakanan reuna kiinni puukepukkaan. Venytä lakana aina jokaiselle sivulle ennen kuin leikkaat ja nido taas lakana kiinni seuraavaan puukepukkaan. Leikkaa sitten ylimääräinen pois ja tee seuraavat sivut samalla tavalla!

- Kun olet saanut kiristettyä ja leikattua kaikki lakanat teltan ympärille, laita vielä yläosaan lisää narua että saat lopputuloksesta siistimmän!


Toivon mukaan saitte näistä ohjeista selvää, tein itse teltan vähän kokeilumielessä, mutta hyvin se kuitenkin onnistui! Tarvikkeisiin minulla meni rahaa 12 euroa, eli tämä olikin todella halpa tehdä. Kalliimmat osat, kuten pallovalot ja koirien karvaviltti löytyikin jo kotoa valmiiksi. Koirat on ainakin viihtyneet tässä teltassa, vaikka aluksi mietin että mitäköhän ne tuollaiseen tuumaa!

7 kommenttia:

 1. Vitsit sulla on UPEA blogi! Ja aivan ihana toi teltta!! <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsit miten ihana kommentti! Suuret kiitokset, tällaiset kommentit jää kyllä mieleen :)! <3

   Poista
 2. Eikä miten ihana toi teltta! :'D♥ Niin söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Yllätyin kans miten söpö tästä tulikaan :D

   Poista
 3. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  VastaaPoista
 4. Eikää tää ei jostain syystä anna mun kommentoida! Pahoittelen jos tuleekin kaksi kommenttia! :D Mutta ei vitsi miten söpö ja koirakuumetta kasvattava idea! <3 Laitoin jo itelle tän muistiin, vaikken koiraa vielä omistakkaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha yksi kommentti tuli vain, hyvä että sait perille! :D Ihana idea just koiranpennulle tällainen! <3 toivon mukaan jonain päivänä saat oman karvapalleron pyörimään sinne :)

   Poista