2016/11/16

SILMÄLASIT MULLE?!

Yhteistyössä Instrumentarium / Kuva Sanni Riihimäki
 
Myönnetään, olen aina vähän haaveillut omistavani edes yhdet rillit, jotka viimeistelisivät asukokonaisuuteni. En kuitenkaan omista vielä niin huonoa näköä, että olisin ikinä edes erehtynyt kokeilemaan silmälaseja ja näkötarkastuksessakin minulle sanottiin, ettei rillejä tule tarvitsemaan ainakaan seuraavaan 20 vuoteen. Nyt kuitenkin Blogger inspiration dayssä oli Instrumentariumin piste, jossa pääsikin kokeilemaan kaikkia ihania syksyn uutuus kehyksiä ja pääsinkin kokeilemaan ihan ekaa kertaa oikeita silmälaseja päähäni! Pisteellä olikin mahtavaa kun pääsi vielä kuvauttamaan nuo silmälasit yhdessä kaveriporukan kanssa!

Omaa silmää miellytti eniten cateye malliset, sekä paksusankaiset silmälasit. Valitsinkin asuuni sopivat Stella McCartneyn vihertävä sankaiset lasit, jotka sopivatkin paitaani aivan täydellisesti! Voisin hyvin kuvitella itseni Pariisissa tämä asu ja rillit päässä hahah! 

Instrumentariumilla löytyy myös Trendwalk sivusto, josta löytyy paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja myöskin monia eri silmälasi ja aurinkolasimalleja! Tämän linkin takaa löydät myös tämän syksyn trendikkäimmät silmälasit, jos rillien osto on nyt ajankohtaista! Ajattelinkin tutkailla syysmalleja enemmänkin, koska ostoslistallani on ainakin ne hyvät aurinkolasit ja sillon saisin myös samalla sanoa hyvästit niille "alle kympin" aurinkolaseille jotka hyvinkin useasti menevät rikki muutaman kuukauden kuluttua!


4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti sopis sullekkin lasit! Mä sain muutama kuukausi sitten silmälasit näin "myöhään" 25vuotiaana ja kyl sitä on jo tottunut niihin. Tosin pidän niitä vain osan päivää :)

  https://tzenni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Tollaiset "osa-aikaiset" lasit vois kyllä olla ihan kivat :) veikkaan et jatkuvalla käytöllä niihin pian kyllästyisin:D

   Poista
 2. Noi sun lasit mätsäs kyllä kans sun asuun! Ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla kans oli kyllä noi lasit het kui tehty tuohon sun asuun! ;)

   Poista