2016/11/21

MELKEIN MUSTISSA

Takki Zara | Farkut Dr.denim | Huivi Vila | Hanskat Primark | Kengät Nelly | Laukku Victoria Secret`s

Moikka! Mulla on ollut aivan hurjan kiireistä koko ajan ja tuntuukin, etten ole avannut läppäriä tai kameraa muutamaan päivään ollenkaan. Puhelimenkin käyttö on jäänyt vähän vähemmälle ja muutenkin kuvailut onkin jääneet vähemmälle, koska keli on ollut melko surkea, möh. Tästä kirjoittelee varmasti monet muutkin, mutta tympäseehän tuo musta ja sateinen keli tosiaankin. Nyt onkin sitten ihan kiva palata näihin lumisiin talvikuviin, tulethan lumi nopeasti takaisin, pliis?! 

Nämä asukuvat tosiaan otettiin jo reilu viikko sitten, päälle valikoituikin yllättävän musta asu. Mustissa kulkeminen tuntuu kuitenkin hitusen oudolle, ainakin mulle! Piristeeksi laitoinkin tähän tuon Vilan kaulahuivin (jota voisin käyttää koko loppuelämäni ajan) ja VS:n pirteän pinkin laukun. Haaveilin jo vähän, että saisin yhdistettyä tähän asuun Pradan mustan laukun, mutta ehkä hetki täytyy säästää vielä siihen. 

Nyt kuitenkin taidan jättää kirjoittelut vähemmälle ja siirryn H:n kainaloon pehmeän viltin alle ja koitan välillä höllätäkkin kaiken kiireen keskellä! Ihanaa viikonalkua just sulle!

6 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus, toi laukku just on aivan ihana lisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos saga <3! Tuo pinkki väri kyllä piristää kivasti :)!

   Poista
 2. Vau miten ihana asukokonaisuus ja toi laukku sopii tähän asuun täydellisesti!♥

  VastaaPoista
 3. Upea ja just niin sun näkönen asu! Toi laukku on super söpö ja ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin kiva kommentti, kiitos inka! <3 ehkä pitäis käyttää tota laukkua useamminkin :)

   Poista