2017/01/15

MILTÄ VAATEHUONE NÄYTTÄÄ NYT?

Vaatehuoneen projekti on ollut varmaan suurin päänvaiva koko meidän asunnossa. Heti kun muutimme tähän asuntoon, oli sanomattakin selvää, että toisesta makkarista tehdään vaatehuone. Aluksi se kuitenkin toimi niin työhuoneena, kuin vaatehuoneenakin, mutta olen koko ajan haaveillut selkeämmästä "pukeutumishuoneesta". Noh, projekti on taas edennyt hiukan eteenpäin ja huonekalut onkin vaihdelleet tässä huoneessa moneen otteeseen. Viime kuussa pyörähdimme kuitenkin Ikeassa ja sieltä tarttui uusia juttuja mukaan!


Ennenhän meikkasin suuren peilin luona rahin päällä ja meikkini olivat vähän miten sattuu tuossa pienemmällä Vittsjön hyllyllä. Valo oli myös äärimmäisen surkea ja koska vaatehuone on juurikin pimeämmällä puolella taloamme ja se on myöskin pieni huone, niin sinne ei oikeastaan ikinä tule kunnolla luonnonvaloa.

Korkkarit olivatkin olleet kauan aikaa Lack-hyllyjen päällä, mutta päätin siirtää ne keskellä olevaan kaappiin, jotta suora näkymä ovelta olisi hiukan "selkeämpi". Jätin kuitenkin yhden Lack-hyllyn paikalleen ja se saikin uuden elämän meikkipöytänä! Kävin vain hakemassa kaupasta uuden meikkauspeilin ja sen lisäksi haettiin kunnon meikkausvalot Ikeasta.

Olen kauan haaveillut juurikin noista Musik-seinävalaisimista, mutta ne on jäänyt aina kauppaan, koska niissä mainitaan, että sähkömiehen tulisi ne asentaa. Nyt kuitenkin halusin ne ja ajattelin maksavani itseni kipeäksi niiden asentamisesta. Valoihin kuitenkin saikin liitettyä suoraan vaan normaalin valkoisen johdon, jonka voi tökätä pistorasiaan. Valojen asennus maksoikin siis vain muutaman euron ja näin myös valot voi siirtää halutessaan helpommin!

Toinen juttu, mikä lähti Ikean reissulta mukaan, oli isompi Vittsjö-hylly. Hyllylle päätyikin nyt kaikki säilytyskorit, housut ja laukut (toivon mukaan tämä hylly tulee joskus olemaan täynnä vaan laukkuja..) Pienempi Vitssjö-hylly muuttikin vaaterekkien alle ja siihen sainkin laitettua kaikki muut asusteet ja pienemmät tarvikkeet.

Operaatio vaatehuone olisi nyt taas mieluisampi, haluaisin tosiaan kiinteät kalusteet seinille, mutta olen päättänyt jättää ne sitten joskus sinne tulevan omakotitalon remontointiin. Vielä olisi tarkoitus hankkia uusia säilytyskoreja, että saisin kaikki järkevästi säilytettyä. Olen myös harkinnut jonkinlaisia verhoja tuohon vaaterekkien eteen, jotta huone näyttäisi selkeämmältä. Tai sitten vaatehuoneen kuuluukin näyttää siltä, että siellä oikeasti säilytetään vaatteita!2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanan näköistä!<3 :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos jenna! tuntuu että vihdoinkin itsekin alan tykkäämään tästä vaatehuoneesta :D

      Poista