2017/01/11

3 UUTTA MEIKKITUOTETTA

En ole aina ollut mikään meikkaamisen suurin fani, mutta viime aikoina olen kuitenkin alkanut ostamaan meikkejä melko innokkaasti ja kokeillut myös erilaisia meikkaustyylejä. Nyt sainkin meikkikokoelmaani hiukan lisäystä, nimittäin muutamia juttuja, joita olin jo hetken aikaa kaivannutkin!

Sivellinvalikoimani sai hiukan lisäystä, nimittäin tämän London pride multipurpose sivellinkokoelman. Halusin päästä kokeilemaan tällaisia "tylppäpäisiä" ja tiheäkarvaisia meikkisiveltimiä ja voin kyllä ehdottomasti kehua näitä! Siveltimet soveltuvat ainakin mainiosti kaikkien voidemaisten meikkivoiteiden levitykseen! Ja huom. tätä settiä on myös olemassa kultaisen värisenä.

Paletin mukana tuli myös tämä "brushegg" eli meikkisiveltimien puhdistuskinnas. Monet varmasti tuskailevat meikkisiveltimien pesua, koska se on aina hidasta ja työlästä saada siveltimet täysin puhtaaksi. Pesukintaan ja marseillesaippuan avulla meikkisiveltimet puhdistuivat hyvin nopeasti ja nyt ehkä jaksan itsekin olla hiukan reippaampi pesemään siveltimiä kuin aikaisemmin!

 En ole pitkään aikaan omistanut yhtään värikästä luomiväripalettia. Asia on nyt kuitenkin korjattu, nimittäin nämä Technic megasultryn luomivärit sopivat täydellisesti esimerkiksi juhlameikkien tekoon. Värit ovat itseni mielestä ainakin hyvin pigmentoituja ja luomivärit pysyikin koko illan menossa mukana, ainakin viime viikonloppuna! Kaikista parasta näissä on ehdottomasti nuo metallinhohtoiset värit!

Viimeisin uutuus on sitten varjostus -ja korostusväripaletti joka onkin nestemäinen. Puuterimaisissa paleteissa on tuntunut, ettei niissä ole ollut tarpeeksi pigmenttiä. Tykkään myös laittaa nestemäisiä enemmän iholleni, koska puuterimaiset tuntuvat myös tuovan sellaisen hiukan "kuivan fiiliksen"
kasvoille.

Kahdeksasta eri väristä löysin ainakin omille kasvoilleni sopivan väriset sävyt ja tästä paletista tuleekin varmasti yksi vakkarituote, mitä tulen käyttämään jatkossakin!


Oletko kokeillut jo kyseisiä meikkituotteita tai löytyykö ne sinun ostoslistaltasi? 


Yhteistyössä Thebos.fi

6 kommenttia:

 1. Nuo siveltimet on kyllä ehdottomasti ostoslistalla, odottavat vain sitä, että joskus ois vähän ylimääräistä rahaa :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä hankkimaan, noi on kyllä tosi kätevät! :)

   Poista
 2. Noi siveltimet on ihan älyttömän hyvät ja kätsyt!<3

  VastaaPoista
 3. Oi että oon kyllä halunnu testata noita tuollaisia siveltimiä! :-)

  VastaaPoista