2017/01/13

VUODEN PARAS OSTOS 

Vuosi sitten päätin kehittyä kuvaajana ja laittaa kuvauskalustoni aivan uusiksi. Onnistuin myös silloin istumaan lisäsalamani päälle. joten sekin hajosi tietysti. Myin sitten vanhan järkkärini ja hain uudemman järkkärin käyttööni. Kameran lisäksi kuitenkin olen tarvinnut vielä lisäosia ja objektiiveja onkin ollut monenlaisia mulla käytössä. Nyt olen kuitenkin tehnyt selkeän listan, mitä tulen tarvitsemaan ja mistä voin sitten luopua. Kuvauskaluston ostoslistalla on ollut niin pitkää objektiivia, jolla saisin kuvattua eläimiä jne. Sitten myös laajakuvalinssiä, jolla saisin otettua asunnoista kuvia ja sitten tietysti bloggaamista varten uusi objektiivi. Näiden objektiivien lisäksi olen myös hankkinut kameraan lisäsalaman, mutta ostoslistalla olisi vielä niin kameranjalustaa, kuin kuvausvaloakin.

Ostoslista on tässäkin harrastuksessa melko loputon, mutta onneksi nyt sain vihdoinkin hankittua ostoslistalla olleen ehkä tärkeimmän jutun, nimittäin tämän uuden "bloggaus-objektiivin".

 Kyseessä on siis Sigman 35mm F1.4 DG kiinteä objektiivi. Odotin tätä objektiivia kuin kuuta nousevaa ja tänään olenkin ihmeissäni vaan räpsinyt kaikenlaisia kuvia ja opetellut käyttämään tätä. Objektiivissa on äärettömän hyvät piirto ja valovoimat, sekä todella hiljainen tarkennus. Tässä myös kaikista ihaninta on hirmu hyvä kohteen tarkennus ja samalla tausta sumenee pehmeästi. Voisin siis sanoa, että tämä tulee luultavasti olemaan tämän vuoden paras ostos! Odotan melko innolla, että pääsisimme ottamaan tällä asukuvia! Tässä kuitenkin muutamia kuvia, joita tuli napattua jo uudella objektiivilla:


Ja hei, jos omistat Canonin järkkäriä ja kaipaisit siihen uusia objektiiveja, niin mulla olisi pari myynnissä! Myyn kamerani mukana tulleen 18-55mm putken (TÄSSÄ löytyy linkki Rajalan sivuille, josta löydät lisätietoa) Objektiivi on täysin toimiva ja vähällä käytöllä ollut!

Toinen objektiivi onkin mulla ollut käytössä lähinnä asukuvien ottamisessa. Objektiivi on siis Canonin 50mm kiinteä objektiivi, jossa myöskin tausta sumentuu hyvin ja kohde tarkentuu selkeämmin. (TÄSSÄ myös linkki tähän objektiiviin Rajalan sivuille.)

Myyn molemmat objektiivit 50e/kpl! Jos kiinnostuit, niin laita mulle sähköpostia tulemaan!
2 kommenttia:

  1. voi, kun tollasen 1.4 aukkosen objektiivin sais! en kyllä osaa päättää, et oisko 35mm, 50mm vai 85mm omaan mieleen paras...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ainakin nää 35mm ja 50mm on ollut tosi hyviä! Toi 35mm oli kuitenkin mieluisampi kun ei tarvi kuvailla niin kauheen kaukaa :)

      Poista