2017/01/22

5 KUUKAUTTA HÄIHIN, MISSÄ MENNÄÄN NYT?

Vihdoinkin pääsen kirjoittelemaan tänne hääaiheisia postauksia, jee! Tämän vuoden puolella on saanutkin aloittaa häävalmistelujen suunnittelemisen ihan urakalla, koska hommaa tuntuu olevan niin paljon vieläkin. Inspiraatio häitä kohtaan on myös hyvällä mallilla, koska kyseiseen päivään on enää jäljellä 160 päivää. Yritän kovasti olla vaan muuntautumatta kauheaksi bridezillaksi ja yritän tehdä kaikkia hääjärjestelyitä tasaiseen tahtiin tässä tulevien päivien aikana, ettei viime tinkaan jäisi liikaa rästissä olevia hommia :)

Käytiinkin kaasoni kanssa eilen Jyväskylän häämessuilla. Olen nyt kiertänyt häämessuja kolmessakin eri paikassa kolmen vuoden aikana, mutta nyt nämä taisikin olla luultavasti viimeisimmät häämessut! Messuilla vaan en kokenut löytyvän oikeastaan paljoa mitään uusia asioita, koska olen aikalailla suunnitellut koristelut ja muut tärkeät asiat valmiiksi.

Kirkko, pitopalvelu, juhlapaikka, mekko, puvun vuokraukset tms. on onneksi jo sovittuna. Kiinnostaisiko teitä ihan sellainen häiden to-do listan laatiminen tänne blogin puolelle?

Aika on kuitenkin mennyt kuin siivillä. Juurihan meidän häihin oli joku 1,5 vuotta aikaa? 160 päivää tuntuu ja kuulostaa todella lyhyelle ajalle ja odotankin meidän hääpäivää todella innolla! Samalla kuitenkin säästäminen alkaa hiukan kyllästyttämään, olisi niin kiva säästää jo pikku hiljaa joihinkin muihin juttuihin :D Mutta olen ainakin itse ajatellut, että pidän häät vain kerran elämäni aikana, joten haluan panostaa niihin kunnolla! 

Onneksi Harri on myös halukas panostamaan häihin, mutta eihän se kauheasti kerro mielipidettään asioihin (veikkaan, etten ole ainoa jonka mies ei ole kovin innostunut suunnittelemaan näitä juttuja?!) Olenkin pääasiassa suunnitellut ja askarellut yksinään, mutta onneksi välillä Harri suostuu avustamaan tienvarsikylttien yms. tekemisessä.

 Tammikuussa hääjärjestelyt on ollut hyvällä vauhdilla. Olemme käyneet niin kakkumaisteluissa, kuin pitopalvelun kanssa jutustelemassa tulevasta menusta. Kaason ja minun mekkoon tulee ihan pieniä korjauksia ja ne onkin kiikutettu ommeltavaksi. Kutsukortti urakka on myös vihdoin valmiina - en luultavasti enää ala askartelemaan 50 kappaletta kutsukortteja. En olisi kyllä ikinä uskonut, miten paljon käytimmekään aikaa pelkkien kutsujen tekemiseen! :D 

Löytyykös sieltä lukijoista yhtään tulevia morsiamia? Olisi ihana kuulla, jos teillä on jotain toivepostauksia häihin liittyen! Tietty en tule paljastamaan liikaa kaikkia suunnitteluja täällä blogin puolella, mutta saatte sitten varmasti nähdä niitä meidän häiden jälkeen!
 

4 kommenttia:

 1. Olipa ihanan innostunut postaus! En kyllä osaa yhtään kuvitella miltä häiden suunnittelu tuntuu, mut teille tulee varmasti todella kauniit häät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiva et tää vaikutti sellaiselta innokkaalta postaukselta! <3 Häiden suunnittelu on itseni mielestä kyllä hauskaa, ainoa mikä vaan on niin kaikkea muistettavaa on niin tuhottoman paljon, että hyvä kun pysyy kärryillä mitä kaikkea täytyy hoitaa :D Pääasia, että häistä tulisi meidän näköiset ja ikimuistoiset! <3

   Poista
 2. Meillä on tulossa häät toukokuussa :) ennen sitä pitäisi vielä synnyttää ja mies on tainnut olla innokkaampi osapuoli suunnittelemaan. :D et mua kiinnostaa kaikki hääaiheiset postaukset :)
  http://starbox.fi/tuijastateofmind

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiva tietää et sieltä löytyy muitakin kesän morsiamia <3 Sulla siis taitaa riittää tekemistä ennen häitä! onneksi kuitenkin sun mies on apuna :) ja kiva tietää et hääpostaukset kiinnostaa, täytyy toteuttaa niitä aina kun mahdollista!

   Poista