2017/01/16

VAALEANPUNAINEN, KUIN HATTARA.

Nahkahousut Vila |  Takki Gina tricot | Huivi Vila | Kengät Adidas

Heippa ihanat ja kivaa maanantain aamua! Takanapäin on ihana viikko ja tänään suuntaankin uusiin töihin, iih! Käytiin eilen muuten nappaamassa asukuvia uudella objektiivilla ja voi että, olen niin onnellinen että hankin tuon uutukaisen! Lisätietoja tuosta ostoksesta löytyykin täältä postauksesta. 

Mulla on ollut viime aikoina vähän sellaisia ns. "rumuuspäiviä", jolloin tuntuu, etten todellakaan sovi kameran eteen, enkä halua näyttäytyä kauheasti missään vaan haluaisin vajota mieluummin kotisohvalle. En tiedä, johtuuko se osittain näistä hiuksista, koska juurikasvuni alkaa olla sitä luokkaa, että hiukset näyttää vähän väliä likaiselle. Olen myös onnistunut laittamaan välillä sellaisen asun ylleni, jossa en tunne oloani kotoisaksi. Tällaiset fiilikset olivat kadonneet multa jo aika kauaksi aikaa pois, mutta nyt ne tuli tosiaan kummittelemaan mieleeni.. 

Kävin kuitenkin piristämässä itseäni pienellä shoppailureissulla, koska tuntui, että vaatekaappini tarvisi oikeasti nyt pian uutta sisältöä. Olen viime vuoden aikana metsästänyt vaaleanpunaista bombertakkia ja omistinkin yhden sellaisen jo kotona. Nyt kuitenkin tuo varsin hattaranvaaleanpunainen versio tuli vähän paksumpana vastaan, niin en voinut vastustaa kiusausta! Nappasin takin mukaani sovituskoppiin ja sen jälkeen kiikutinkin sen pian kassalle hahah! Eilenkään ei ollut tarkoitus edes ottaa uusia kuvia, mutta koska tykkäsin tästä asukokonaisuudesta niin paljon, niin päätimme kauppareissulla napata samalla kuviakin. Vihdoinkin tunsin taas olevani "oma itseni" kun hiukset menivät juurikasvusta huolimatta hyvin ja asu oli just niin jees!

Mitä sun maanantaihin kuuluu?

4 kommenttia:

  1. Ihanan söpö takki! 😍 Ja mun on kyllä pakko saada kans tommoset nahkahousut hahah 😂😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitokset! tuosta takista tulikin kyllä ihan oma lemppari. Ja noi housut on ollut kans liian kovalla käytöllä, täytyy ehkä kohta hakea jo uudet nahkahousut käyttöön :D

      Poista
  2. Oot niin kaunis! Älä suotta kärsi rumuuspäivistä! Vaikka tiedän kyllä tunteen... Mut aina sun snäpeissäkin katon miten oot niin nättimys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana saga, nuo sanat kyllä piristi kummasti! <3 mutta varmasti tällaisia päiviä tulee jokaiselle, aina ei voi olla hyvä hius/naamapäivä! :)

      Poista