2017/04/17

MAKKARIN OSTOSLISTA

Tein hetki sitten makkarissamme muutamia sisustusmuutoksia, koska kaipaan välillä jotain uutta kotiin. Etenkin keväällä, tekisi mieli laittaa koko kämpän sisustus aivan uusiksi! Välillä se on hiukan ärsyttävää, kun kyllästyy osaan asiaan niin helposti, mutta nyt tosiaan kun mietin, niin en ole paljoa uusia sisustusjuttuja edes hankkinutkaan. Edelleenkin aion pysyä sillä linjalla, etten lähde ostamaan mitään turhia tilpehööri sisustusesineitä, vaan ostan niitä kauan harkittuja juttuja, joita oikeasti jaksan pitää esillä pidempäänkin.

Nyt juuri kun myin meidän toisen päiväpeiton pois (tummanharmaan) niin aloin kaipaamaan lisää uudistuksia makkariin. Aloinkin innoissani selaamaan, mistä löytäisin sen täydellisen päiväpeiton ja sekin tietty löytyi niin hyvän hintaisena, että taidan ostaa sen ehkä kymmenen vuoden päästä meille.. Päiväpeiton jälkeen vaihtoon meillä meni myös yövalaisimet ja Kartellin jakkaroiden päälle kokeilinkin olohuoneen pöytävalaisinta, joka sopikin juuri sopivasti!  Kävinkin tänään nappaamassa Kärkkäiseltä vielä toisen samanlaisen valaisimen toiselle yöpöydälle, joten valaistus olisi nyt vihdoin ainakin kunnossa tässä huoneessa!

Teinkin hiukan makkariin omaa ostoslistaa, joten tässä olisi kaikki hankittavat jutut tällä hetkellä:
(saan taas jossain vaiheessa tyhjentää lompakkoni täysin näiden ostoslistojen takia!)

- Uusi sängynpääty. Tämä on ollut to-do listalla jo hetken aikaa, koska silloin kun vaihdoimme sänkyä, niin ostin vahingossa suuremman sängyn mitä edellinen olikaan. Jouduin siis myymään sen sängynpäädyn silloin pois, mutta nyt lähiaikoina olisi tarkoitus tehdä uusi tähän kuhan saisin tarvikkeet päätyä varten!

- Runsaammat verhot

- Koirille uudet pedit

- Lisää Riviera Maisonin valokuvakehyksiä

- Uusi matto

- Pussilakanat

- Silkkipäiväpeite

- Balmuirin tyynynpäälliset omilla kirjaimilla

- Työpisteelle tuoli (tämä on jo tuunattavana!)


4 kommenttia:

 1. ihana tuo karvapeitto, oon etsiny pitkään tollaista!! Onko muistikuvaa mistä hankittu? :-)

  http://elizabethevasofia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä löytyy tälläkin hetkellä jotexin verkkokaupasta! :) itselläkin olisi vielä toiveena ostaa samanlainen mutta valkoisena!

   Poista
 2. Teillä on älyttömän upea makuuhuone <3

  VastaaPoista