2017/04/30

LÄPINÄKYVÄT RILLIT


 BID:n tapahtumassa oli jälleen Instrumentariumin rillipiste. Oli hauska päästä kokeilemaan uutta Heritagen Spectacles Of Time-mallistoa, jota pääset katsomaan tästä linkistä. Itselleni ehdottomaksi suosikiksi nousi nämä läpinäkyvillä sangoilla olevat silmälasit, joissa oli vähän "nörttimäinen" fiilis. Voisin hyvin kuvitella itselleni tuollaiset hauskat rillit päähän, vaikkei itselläni huono näkö olekaan.

Muutenkin tuossa Instrun pisteellä oli tällainen retrotyylinen teema ja näytillä olikin ihan museon vanhoja silmälasimalleja. Tykkään paljon vintagetyyleistä, etenkin fiftarityylistä.  Aurikolaseissa voisin hyvin huolia sellaiset "cat-eye" tyyliset lasit ja sen lisäksi jonkun kellohameen päälle! Saa nähdä, päädynkö nyt ostamaan uudet aurinkolasit, vai tuollaiset ihanat asusterillit.

Pisteellä oli myös hauska kuvausseinä ja ihastuin totaallisesti tuohon vaaleanpunaiseen puhelimeen. Käytiinkin ottamassa kuvat seinällä Janeten ja Ninnin kanssa!


Kuva Sanni Riihimäki / Yhteistyössä Instrumentarium

8 kommenttia:

 1. Nuo sopii sulle niin hyvin <3 Ihanat tytyt siellä kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Ootko testannut Hannan lasit? Ne oli ihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upeet nuo lasit mitkä on sulla ekassa kuvassa ♥ Oon kovasti haaveillut uusista laseista ja olisi kiva hommata jotkut vähän erilaiset näiden nykyisten mustien tilalle. Saa nähdä innostuuko joskus hankkimaan uudet! Tuo alin kuva on hauska :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos Emilia! <3 Olis kyllä kiva kun voisi hankkia monia erilaisia silmälaseja, niin saisi aina vaihtelua :)

   Poista
 4. Tosi hyvin sopisi nuo lasit sinulle! Minullakaan ei ole ainakaan vielä tarvetta laseille, mutta pari kertaa tullut kuitenkin pohdittua millaiset ehkä voisivat sopia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitokset Maru! Mä kans oon aina ajatellut, ettei mulle varmaan sopisi edes silmälasit mutta nyt kun on muutaman kerran kokeillut, niin olen löytänyt jo sellaisia malleja mitä voisi pitääkin ihan arkena! :)

   Poista