2017/04/14

MY SATURDAY

Viime viikon lauantaina kuljin koko päivän kamera mukana ja ajattelinkin pitkästä aikaa toteuttaa tänne taas "My day" postauksen! Tämä lauantai sattui olemaan todella tavallinen päivä ilman mitään erikoisuuksia, mutta näitä postauksia on niin kiva toteuttaa, että nyt pääsette kurkkaamaan millainen on mun normaali vapaapäivä kotosalla!

9:01 Herään ilman herätystä ja kurottelen puhelimen yöpöydältä. Harri nukkuu vieressä ihan sikeästi ja vetää mut vielä takaisin sen kainaloon. Selaan puhelimella kaikki yön aikana tulleet snäpit ja vastaan blogiin tulleisiin kommentteihin.

9:21 Okei, nyt on noustava. Lähden hammaspesulle ja suihkuun.

9:40 Parasta on kyllä aamut, kun ei ole mihinkään kiirettä! Menen takaisin sänkyyn löhöilemään kaikkien koirien kanssa ja selaan taas puhelinta. Maha alkaa kurnimaan siihen malliin, että pitäisi keksiä jotain aamupalaa.

10:02 Teen aamupalaksi smoothieta ja hedelmiä. Menen napostelemaan aamupalaa sohvalle samalla kun kirjoittelen kakkureseptiä ja selailen uusinta Cosmoa.


10:35 Aamupalan jälkeen alan leipomaan pitkästä aikaa kakkua. Tänään olisi tarkoitus kokeilla leipoa Nutella-Oreo tuorejuustokakku!

11:07 Kakku jääkaappiin odottamaan ja seuraavaksi pitäisikin aloittaa meikkituokio.

11:45 Meikattu, hiukset laitettu ja asu valittu! Harri hoputtaa jo pikkuhiljaa että pitäisi lähteä niitä kuvia ottamaan.

12:14 Olen vähän laiskanpuoleinen aina lähtemään mihinkään jos ei ole aikataulua, niimpä innostun kokeilemaan uudenlaista petaustyyliä sänkyymme. Laitan samalla yhden viltin ja päiväpeiton myyntiin. Jään taas sängylle selailemaan puhelinta ja samalla haaveilen makkarin sisustuksen uudistamisesta. Löydänkin Stockan sivuilta täydellisen päiväpeiton, mutta ylläri että sen hinta on taas reilu 700 euroa.. :D Tonni menisi siis heittämällä taas tähänkin projektiin!


12:26 Harri tulee hoputtamaan lähdössä ja tuleekin pilaamaan mun petaukset ja snäppäilyt. Noh ei kun salikamat mukaan ja lähdetään etsimään kuvauspaikkaa!

13:02 Asukuvia napattu kahdessa eri paikassa. Ekassa meinasin jäätyä ja tuuli viskoi hiuksia joka kuvassa. Toisessa kohdassa meinasi taas olla liian aurinkoista, mutta onneksi saatiin kuvia otettua kun aurinko meni vähän pilveen! Missä olet kesä?!

13:16 Menen odottelemaan Sinin työpaikalle että lähdettäisiin käymään salilla. Vedän odotellessani nälkääni pienen pullapalasen.

13:58 Vihdoin salilla, vuorossa kolmas jalkapäivä tällä viikolla, nouuuuuu..

15:12 Salin jälkeen iskee hirveä nälkä ja pyörähdetäänkin viereisessä Thaikkuravintolassa syömässä Sinin "viimeinen ehtoollinen" ennen dieettiä.


15:28 Sanoin heipat Sinille ja lähden käveleen kotia päin. Matkalla soittelen Lauralle ja sovitaan koirien kanssa treffailusta.

15:59 Pääsen kotiin ja laitan puhelimen laturiin. Laura soittaakin yhtäkkiä että on pihassa ja säntäänkin koiralaumani kanssa ulos. Nappaamme matkaan vielä yhden koiran, eli lähdetään lenkille viiden koiran voimin.

17:32 Takaisin kotona! Seuraavaksi olisi tarkoitus koristella se kakku. Aina kun alan koristelemaan kakkuja niin mulla on aina sellainen kuvitelma, miltä kakku tulee näyttämään. Noh, jälleen kerran, se ei todellakaan näytä sille miltä piti.


18:11 Kakku koristeltu, tiskit tiskattu ja nyt on vihdoin aikaa katsoa rästissä olevat Salkkarit!

20:24 Kolme jaksoa salkkareita ja päikkärit takana. Mietin mitä tekisinkään loppuillasta, kun ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Laitan Haluatko Miljonääriksi- ohjelman pyörimään telkusta ja samalla tuumailen uuden laukun ostamista.

22:09 Olen istuskellut vaan sohvalla ja miettinyt lähtisinkö käymään jossain, vai olisinko vaan kotona. Otan hiustenpidennykset pois päästä ja päätän avata läppärin ja rupean rustailemaan huomisen postausta valmiiksi.

23:17 Sain muokattua tämän postauksen kuvat ja silmät alkavatkin lupsua jo kiinni. Menen pesemään meikit ja hampaat, pissatan koirat ja sitten menenkin jo nukkumaan!

9 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans näistä my day postauksista hurjasti :) Jään iinnolla odottelemaan noita asukuvia koska vitsit miten ihana asu! Samanlainen takki olisi täällä ostoslistalla.

    http://simplylovingstyles.blogspot.se

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih ihana kuulla että tykkäsit! Asukuvatkin löytyy nyt blogista ;) ja mäkin ostin just vähän aikaa sitten tuon takin!

      Poista
  2. Kiva postaus!pitääpäs matkia ja toteuttaa itsekkin joskus :) ps. Blogissani arvonta, käyhän osallistumassa <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus!pitääpäs matkia ja toteuttaa itsekkin joskus :) ps. Blogissani arvonta, käyhän osallistumassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitokset, näitä on kyllä kiva lukea muiltakin! :) Mäpäs käyn kurkkaa!

      Poista
  4. Nää postaukset on kyllä niin kivoja <3 Ihana kuulla sun päivästä!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa kiitos Emmi! ihana kuulla että tykkäät lukea näitä ihan "tavallisiakin" päiviä :)

      Poista
  5. Tuliko tuosta kakusta hyvää? Näyttää aivan super hyvältä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli siitä joo :D Ainahan mulle tälläset herkut kelpaa! ;D

      Poista