2017/04/09

PASTEL PINK

Takki H&M | Huivi Cubus | Farkut Dr.denim | Laukku Michael Kors | Saappaat Nelly

Helou! Tulin pikaisesti päivittelemään tänne uusimpia asukuvia sekä vähän kuulumisia. Toivottavasti nämä kuvat olisi viimeisiä missä näkyy lunta, olen ehkä hiukan jo kyllästynyt tähän talveen! Kuvissa kuitenkin näkyy vähän vaihtelua mun laukkukokoelmaan, nimittäin uusin tulokas on Michael Korsin jetset mallinen laukku. Yritin myydä pinkkiä Victoria Secret`s laukkua, mutta sitten päätimmekin kaverini kanssa vaihtaa laukkuja päikseen! Tämä onkin nyt ollut kovassa käytössä ja samalla oma LV:ni on saanut hetken lomailla. 

Kevään tullessa olen kokenut lähes joka päivä jotakin vaatekriisejä. Kaipaisin päivitystä vaatekaappini, koska vaatekokoelmassani on paljon sellaisia vaatteita, joita en enää pidä paljoa ollenkaan. Koko ajan tyylini on menossa vaan hillitymmän väriseksi, tälläkin hetkellä haaveilen mustista lenkkareista, takista ja laukusta. Jos joku olisi sanonut mulle viisi vuotta sitten, että meinaan ostaa kohta kaiken mustana tai harmaana, niin olisin kyllä sanonut että hell no! :D Ainoat värit jotka voisin vaatteissa huolia, on joko pastellia tai viininpunaista/oliivinvihreää. En nyt kuitenkaan tämän enempää höpise näistä jutuista vaan voisin lähiaikoina toteuttaa teille ihan erikseen sellaisen tyylipostauksen mitä kaikkea mun ostoslistalta löytyiskään!

10 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan raikas asukokonaisuus!<3 Sopii täydellisesti sulle :) Xx

    VastaaPoista
  2. No johan on hieno asu :) Sama takki ja huivi löytyy multakin kaapista x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha samanlainen vaatemaku ilmeisesti! Kiitokset sulle :))

      Poista
  3. Tuo takki on niin suloisen värinen! Itsekin kaipaan pientä uudistusta vaatekaappiin varsinkin näin keväisin ja joku herkullisen värinen takki olisi ihana saada ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo takki on kyllä ihana hattaratakki! Eikun shoppailee ;)

      Poista
  4. Tää koko asukokonaisuus on aika tyädellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga<3 tästä tuli kyllä yksi luotto asuista :)

      Poista
  5. Tosi kaunis asu ja huohkuu kyllä sitä sun tyyliäsi tässä blogissa :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista