2017/05/20

10 VUODEN PROFIILIKUVAHAASTE

Blogeissa on nyt pyörinyt tällainen hauska haaste, missä esitellään Facebookin profiilikuvat kymmeneltä vuodelta. En muista yhtään, milloin oisin Facebookiin liittynyt mutta löysin profiilikuvat kuitenkin kahdeksalta eri vuodelta!

2010 - Tosi ihana teiniyhteiskuva, ikää oli tuolloin just 18 ja mulla oli aina mustat hiukset ja 60 cm teippipidennykset, mitkä ei tosiaankaan ollut mitenkään luonnollisen näköiset :D

2011 - Hiustenväri muuttui vähän punertavammaksi ja leikkasin toisen puolen lyhyemmäksi. Käytin kans ihan aina piilareita (ja tietysti viisi purkkia itseruskettavaakin!)

2012 - Mulla on niin ikävä tuota mintunvihreää jäätelökioskia Kouvolassa, miksei sitä voi olla enää! Tässä kans itseruskettavaa on kulutettu huolella ja hiukset on mennyt tällä kertaa tummanruskeaksi vaaleilla raidoilla!

2013 - Tänä vuonna alkoi mun blondausurakka ja kävin ottamassa kans tuon olkapää tatuoinnin.

 2014 - Tässä hiukset on jo vaalentunut huomattavasti ja tää kuva onkin otettu ihan ekoja kertoja Lahdesta kun oltiin just muutettu sinne!

2015 - Blondeihin hiuksiin tuli vähän vaihtelua kun Harri värjäs mulle liukuvärjäyksen hiuksiin. Nää hiukset voisin ottaa kyllä takas!

2016 - Sit taas hiusvärimuutosta :D Ennen kun jouduin pitämään hiustenvärjäyksestä vähän breikkiä, niin kokeilin vaaleanpunaisia hiuksia.

2017 - Ja tämän hetken profiilikuva näyttää tälle!

2 kommenttia:

 1. En kyllä mitenkään kehtaisi tällaista tehdä tai todella rajatusti niitä omia naamakuvia pahimmilta teinivuosilta kun oli lävistyksiä, rikotut hiukset ja shokkivärejä.. Sulla kyllä pysynyt hyvin tasasesti oma tyyli! :)

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah no mulla on kyllä kans ollut nämä lävistys ja shokkivärivaiheet :D Onneksi nyt kuitenkin tyyli on vähän hillitympi!

   Poista