2017/05/26

KODIN KUULUMISIA

Heippa! Kirjottelen just postausta vähän liian ahtaasta linja-auto kyydistä, koska en meinaa saada kunnolla kirjoitettua koneella :D Noh, mutta kuitenkin halusin tulla jakamaan muutamia sisustuskuvia, koska tajusin etten ole päivitellyt blogin puolelle pitkään aikaan mitään kotiin liittyvää. Syy siihen ehdottomasti löytyy siitä, ettei meidän kotona ole tapahtunut nyt mitään muutoksia.

Asuntomme on edelleen myynnissä, mutta silti mietin vähän väliä, miten olisi kivaa kaataa keittiön ja olkkarin välinen seinä, miten olisi kivaa vaihtaa lattia tai laittaa terassille lasitus. Ei kuitenkaan viitsisi tehdä tähän enää mitään kalliita remontteja, jos vaikka asunto meneekin sitten kaupaksi. Omakotitalokuume ei ole laskenut mihinkään, haaveilen edelleenkin siitä että saisin lähteä koirien kanssa irrallaan ulko-ovesta lenkille, siitä että saisin syödä aamupalaa ja samalla katsoa järvimaisemaa. Asunnon myyminen ei vaan ole tähän markkina-aikaan helppoa, varsinkaan näin pienellä kylällä.

Myöskin sisustuskuume on nostanut päätään entisestään. Vaikka olenkin saanut tehdä lähes kaikki pintaremontit meidän kotiin, niin silti kaipaan muutosta. Haluaisin päästä sisustamaan jo sitä eri pohjaratkaisulla olevaa kotia, suunnitella taas uusien tapettien ja huonekalujen ostoa. Onneksi kuitenkin kesäiset kelit on nyt alkanut ja on päässyt laittamaan terassia jo kesäkuntoon!

Terassille olisi tarkoitus hankkia uusia tyynyjä ja valoja, sekä tietysti kasa pinkkejä kukkia. Kuitenkin olisi taas kiva vaikka istuttaa monivuotisia kukkia ja kasveja, mutta sekin on taas vasta sitten ajankohtaista kun on se talo. Olen aina ollut luonteeltani sellainen "kaikki tänne nyt heti", joten välillä meinaa turhauttaa tämä odottelu, kun ei tosiaan tiedä pääseekö uuteen kotiin muuttamaan tänä vuonna, vai vasta monien vuosien kuluttua.
 
No mutta vaikka haaveilen omasta talosta, niin tykkään tosi paljon meidän asunnosta. Näiden reissujen jälkeen on vaan parasta kun saa tulla omaan kotiin!

2 kommenttia:

  1. Tuo pöydän yllä oleva peili on tyrmäävän upee, ihan mielettömän kaunis <3 ja miten suloset noi tossut onkaan :3 Tsemppiä kovasti asunnon myymiseen, toivottavasti pian pääsette muuttamaan jo uuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitokset! Ja joo toivottavasti jonain päivänä asuisimme omakotitalossa :)

      Poista