2017/05/18

MAYBEAUTY FACE MASK

Maybeauty halusi ilahduttaa minua ja postilaatikostani löytyikin yksi päivä kasvonaamioita testattavaksi! Tykkään pitää pieniä hemmotteluhetkiä kasvonaamioiden ja kauneudenhoidon parissa, joten nämä tulikin todella tarpeeseen. Itselläni ei sinäänsä ole sen suurempia iho-ongelmia, paitsi punoittava nenä, sekä todella kuiva iho.Tämän kasvonaamion luvataan puhdistavan ihoa, poistavan mustapäitä ja kuollutta ihosolukkoa.

Vietimmekin Sinin kanssa tyttöjen iltaa jolloin teimmekin tortilloja, katsottiin Salkkareita ja samalla tietty otettiin kokeiluun nämä kasvonaamiot. Laitoimme tätä mustaa mönjää kasvoille ihan meikkivoide siveltimen kanssa, koska muuten tämä olisi kyllä ollut todella sottaista hommaa!

Annoin oman naamioni olla n. 45 minuuttia, että se kuivi kunnolla. Tosiaan, varoituksen sana niille joilla on kuiva iho, tämän pois ottaminen voi sitten tehdä vähän kipeää! Vinkki viitonen onkin että laittakaa hunajaa ennen kasvonaamion levitystä,  niin naamion pois ottaminen ei satu sitten niin paljoa, mutta silloin vaikutus ei tietystikään ole yhtä tehokas. Naamion pois repimisen jälkeen kasvot huuhdeltiin sitten lämpimällä vedellä ja laitettiin kosteusrasvaa.

Naamiota suositellaan käytettäväksi 5 kertaa ja tällaiselle kuivaihoiselle se kannattaa tehdä noin viikon välein. Olen nyt kokeillut naamiota kaksi kertaa ja voin sanoa, että ihoni on ollut tasaisempi ja pehmeämpi kuin aiemmin. Meikkivoiteen kanssa on yleensä ollut ongelmaa, että se on jämähtänyt kuiviin kohtiin, vaikka alla onkin ollut kosteusvoide. Nyt kuitenkin meikkivoide on pysynyt kasvoilla tasaisesti koko päivän ajan! Minulla oli myös tulossa jonkinlainen stressifinni, mutta kasvonaamion myötä sekään ei onneksi tullut näkyviin hahah.

Babar halusi kovasti päästä tähän meidän mustanaamio potrettiin ja nyt mulla olisi teille vielä tiedossa alekoodi! Näitä Incredible Face Maskeja löytyy Maybeautyn verkkokaupasta ja saatte -30% alennuksen koodilla miiface
Yhteistyössä Maybeauty 

2 kommenttia:

 1. Pitää harkita, olisiko tuolle käyttöä.. :D Tuo mustanaamio on ollut semmonen muotijuttu viimeaikoina että vähän tekisi mieli kokeilla!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä hyviä, kannattaa ottaa kokeiluun! :)

   Poista