2017/05/21

EASY LIKE SUNDAY MORNING. 

Helou! Tulin kirjoittelemaan ihan kuulumispostausta ja samalla jakamaan muutamat kuvat tältä päivää. Tykkään niin paljon sunnuntaista, jolloin ei tarvitse suunnitella mitään, eikä mihinkään ole kiire. Tähän päivään on kuulunut mm. puoleen päivään asti nukkumista, heppailua ihanassa säässä, vegepitsan syömistä terassilla ja blogipostauksen kirjoittelemista, pyykinpesua ja kaverin kanssa treffailua. Tekisi mieli viettää ulkona enemmänkin aikaa tuon kelin takia, eli taidan suunnata vielä nyt illalla koirien kanssa lenkille!

Muuten viikonloppu meni ihan rennoissa merkeissä, kävin isovanhempien luona ja eilen startattiin terassikausi! Olen kyllä joka viikonloppu vannonut että sammutan puhelimen ja olen koko viikonlopun kotona nukkumassa, koska olen ollut joinakin päivinä ihan rättipoikki kun pääsen kotiin. En kuitenkaan ole malttanut olla yhtäkään täyttä päivää kotona, vaan keksin aina jotain muuta tekemistä :D Nytkin kaikki viikonloput on buukattuna heinäkuun puoleen väliin saakka (paitsi juhannusviikonlopulle ei ole vielä suunnitelmia) hups... Mutta kerkeäähän sitä varmaan syksyllä/talvella olemaan enemmän kotona!

Miten sun sunnuntai on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Tälläset postaukset on aina parasta!<3 Ihanaa maanantaita :) Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Jenna! Ja kivaa maanantaita sullekin <3

   Poista
 2. Hauska postaus, ihana koiruliini <3 oma sunnuntai meni netflixiä katsellessa, kävin myös vanhemmilla että ehtisi ton auringon joskus näkemään myös :D

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Sunnuntait on kyllä hyvä viettää välillä kans Netflixin äärellä ;)

   Poista