2017/05/15

BAD MOOD.

 Takki Cubus | Paita Levi`s | Laukku Prada | Kengät Nike | Farkut Bikbok | Kello Michael Kors

Koko viime viikko meni mulla vähän penkin alle. Mulla ei ollut varsinaista syytä edes miksi kaikki tuntui menevän vähän kurjasti, mutta stressin aiheita oli ehkä vähän liikaakin välillä. Ärsyynnyin myös hyvin pienistä asioista ja noh, osa sitten olikin isompia ärstytyksen aiheita. En halua myöskään tuoda blogiin sellaista kuvaa, että mun elämässä menisi aina tosi hyvin ja hauskasti, vaan munkin elämään tosiaan kuuluu näitä huonoja viikkoja. Oisin halunnut vaan olla meikkaamatta joka päivä, hautautua sängynpohjalle ja vetästä huppari päälle ja olla tekemättä yhtään mitään. 

Onneksi kuitenkin viikkoon mahtui myös  kivoja hetkiä, jotka ehdottomasti teki kaikki ystävät. Kaverien kanssa saa unohtaa kaikki ne murheet ja huolet, joten sellaiset hetket oli tosiaankin tarpeen! No, mutta kuitenkin, tästä maanantaista voisi aloittaa taas vähän kivemman viikon ja aionkin nyt päivitellä blogia tasaiseen tahtiin ja koitan saada myös itseäni niskasta kiinni salilla käymisen suhteen! Toivottavasti tästä viikosta tulis ihan jees!


4 kommenttia:

 1. Tykkään tuosta asusta kovasti! :)

  Välillä on jotenkin tosi hankala katkaista sitä ärsytyskierrettä, mutta kyllä se siitä! Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla maru! tästä tuli kyllä mun yks luottoasuista :) ja kiitokset<3 nyt ainakin tuntuu että voisi olla vähän parempi mieli kuin viime viikolla, toivottavasti tää pysyy nyt ;)

   Poista
 2. Upea asu<3 Stressi saa ärsyyntymään paljon helpommin jopa ihan pienistäkin asioista:/ Toivottavasti ärtymys on jo laskenut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitokset sofia <3 onneksi tää ärtyisyys on jo helpottanut :D

   Poista