2017/05/06

TUHANNES KERTAKivaa lauantaita sinne ruudun taakse! Mulla on vihdoin ihan rento viikonloppu kotona, edellisinä viikonloppuina on tullut reissattua niin paljon, että kivaa olla välillä kotonakin. Päätin myös aloittaa blogin suhteen rennomman linjan ja alkaa ehkäpä bloggailemaan hiukan samaan malliin kuin ennen aikaan, muistatteko millaisia postauksia olikaan 4-5 vuotta sitten?

Kaikilla oli tuohon aikaan vielä blogi, joka oli ihan vaan harrastus tai oma päiväkirja. Nykyään tuntuu, että kaikki tavoittelevat että saavat blogistaan työn. Olisihan se hienoa, jos pystyisi tekemään tätä työkseen, mutta ehkä itse kuitenkin haluan pitää tämän omana päiväkirjana ja harrastuksena. Haluan kuitenkin tehdä ihan niitä omaan ammattiini liittyviä töitä tulevaisuudessakin. Musta on kuitenkin kiva lukea blogeista ihan höpöhöpö postauksia, ilman mitään sen kummempia aiheita. Ei kaiken tarvitse aina olla jonkun mainostamista tai liiallista suunnittelua. Itsekin aloitin tekemään julkaisusuunnitelmia, päätin postata joka viikko vähintään neljä kertaa, mutta välillä kun aiheet meinasivat olla vähissä, niin ei millään olisi huvittanut kirjoitella väkisin jotain postausta. Vaikka olenkin järjestelmällinen, niin liika on kuitenkin liikaa.

Tietysti olen halunnut kehittyä blogini kanssa ja olenkin nykyään tarkempi kuvien kanssa, mitä tänne laitan ja mitä en. Haluan, että kuvat olisi kuitenkin laadukkaita ja blogiin sopivia, kun blogin alkuvuosina sitä ei niinkään miettinyt. Asukuvat saatettiin ottaa parkkipaikalla, tai jossain pusikon vieressä ja niitäkin otettiin korkeintaan ehkä kymmenisen kappaletta. Ei mitään erikoisuuksia siis.

Olen ehkä myös vähän kyllästynyt tähän nykymaailman "täydellisyyden tavoittelemiseen". Instagram on täynnä kuvia, joista en edes erota ihmisiä toisistaan, koska ihmiset alkavat näyttämään niin samannäköisiltä ja kuvat ovat hyvin samanlaisia. Harmittaa myös, kun entiset blogit joita luki ennen, niin ovat joko loppuneet tai sitten muuttuneet enemmänkin sellaisiksi missä ei paljoa höpötellä sitä sun tätä siitä omasta elämästä. Sellaiset "aidot" elämät kiinnostaa itseäni ainakin enemmän, jossa lukijakin pääsee tutustumaan kirjoittajan elämään paremmin.

Päätin nyt tosiaan heivata julkaisusuunnitelmat roskiin ja keskittyä bloggaamiseen vain silloin kun itseäni huvittaa. Nyt heti kun tein tämän päätöksen, sain jotenkin heti paljon paremmin uusia postausideoita mieleeni! Tietty vaikka mainitsin että blogikanavat tuntuvat olevan enemmän mainostusta varten, niin aion silti jatkaa yhteistyön tekemisiä, mutta edelleen vain sellaisten yritysten kanssa jotka minua todella kiinnostavat ja joiden tuotteita haluan tosiaankin mainostaa. Ja tosiaan, tehkää blogeistanne just sellasia kun itse haluatte ja kirjoitelkaa sinne just niistä aiheista mistä ikinä haluattekaan!

Hei ja muuten tämä postaus oli tosiaan blogini tuhannes kirjoitus! Muutamia tekstejä ja kuvia on tullut siis väsättyä tätä harrastusta varten! Olisi muuten kiva kuulla, oletko lukenut blogiani mistä asti, blogin alkuvuosilta vai oletko eksynyt blogiin vasta lähiakoina?
Housut Adidas | Kengät Zatza | Paita Gina Tricot | Lippis H&M | Takki H&M | Huivi siskolta


2 kommenttia:

  1. Ai hitsi niitä "tänään kävin kaupassa ja söin ja kaivoin nenää sohvalla" -postauksia on välillä ikävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla että haluat lukea sellaisia postauksia! kaikkien normielämästä lukeminen on kyllä kivaa :)

      Poista