2017/09/15

UUSI SÄNGYNPÄÄTY 

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi kaivaa sängynpääty välineet esiin ja tehdä uusi sängynpääty meille! Meillä ei ole varmaan reilu vuoteen ollut sängynpäätyä, koska kun menin ostamaan meille uutta sänkyä, niin ostinkn vahingossa 20 cm leveämmän sängyn, kuin mikä vanha oli, hups! Siitä lähtien mun on pitänyt tehdä uusi sängynpääty, mutta olen jotenkin pitänyt sitä esteenä, ettei mulla ole ollut samoja tarvikkeita kuin mitä koululla tehdessä oli.

Sängynpäätyyn valitsin jälleen valkoisen keinonahan, mutta timanttinappeja en laittanut tällä kertaa kuin yhdeksän, kahteen eri riviin. Meillä kuitenkin suuri tyynykasa tulee tuohon eteen, joten jätin alimman nappirivin laittamatta kokonaan. Väsäsin pari päivää tätä kipeänä, mutta eilen illalla sain vihdoin sen kasaan ja paikoilleen ja samalla uusittiin muutenkin makkarin sisustusta. Kiva saada jotain muutosta kotiin, vaikkei suurempia remontteja enää tehdäkään! Näistä sängynpäädyistä onkin tullut tasaiseen tahtiin kyselyitä, eli mikäli kaipaat itsellesi tällaista niin laita sähköpostia tulemaan!


13 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kivan näköinen! :) Mullakin ois tänä syksynä tavoitteena saada väsäillä itsellenikin sängynpääty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! tällä saa kyllä kivasti uutta ilmettä makuuhuoneen sisustukseen :)

   Poista
 2. Ihan super makee sängynpääty!<3

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti! Sängynpääty on mullakin haaveissa!

  VastaaPoista
 4. Ihana pääty! Ois kyllä niin kiva vaihtaa kotona oma sänky kokonaan kun en tykkää nykyisestä sänky+pääty jutusta ollenkaan.

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Voi kiitokset Katri! Kannatan kyllä muuttamaan sisustuksessa asiat sellaisiksi joihin on sataprosenttisesti tyytyväinen, nytkin mietin miksen tehnyt tätä jo aikaisemmin kun tykkään nyt kuitenkin meidän makkarista paljon enemmän kuin ennen :)

   Poista
 5. Voisiks sää laittaa kaikkiin sun sisustuspostauksiin sellaisen Henna-eston päälle? :D Etten mä pääsis näkemään näitä lainkaan! Koska nyttenkin, toi sängynpääty on NIIN upea, että mäkin aloin himoitsemaan sängynpäätyä..... :')

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ihana! :D mut eiks sisustusinspiksiä oo ihan kiva saada kuitenkin?!

   Poista
 6. Todella kiva, sulla on kyllä sisustussilmää! <3

  VastaaPoista