2017/09/17

RUSKETUSRUTIINIT

Olenkin joskus täällä tainnut mainita siitä, että oman ihon värini on sävyä kalkkuna (eli hyvin valkoinen!) joten olen varmaan ikuisesti itseruskettavien vanki, koska oma ihoni ei myöskään kovin helposti rusketu auringonpaisteessa. Olen yrittänyt käyttää myös kaikenmaailman rusketustabletteja, mutta ne eivät siltikään ole tehonnut tähän vitivalkoiseen kalkkilaivan kapteeniin ja olen myös ehkä malttamattomin pysymään paikoillani, joten se auringossa köllöttely monien tuntien ajan ei ehkä kuitenkaan ole se mun juttu. Olenkin monen vuosien aikana hankkinut rusketukseni helpommin purkista, jota ei tarvitse laittaa iholle kuin 1-2 kertaa viikossa, riippuen siitä, kuinka tumma sitä haluaakaan nyt olla. En halua myöskään tuhlata rusketusaineisiin omaisuutta, koska purkkeja kuluu mukavaan tahtiin, niin ehdoton lempparini tähän mennessä onkin St.Morizin nestemäinen ruskettava, sävyssä dark, jota ei ole hinnallakaan pilattu, kun yhden purkin hinta on 8,90 euroa!

Mikä sitten on tärkeää ennen rusketuksen laittoa, jotta saisi mahdollisimman tasaisen rusketuksen?

1. Kuori iho, mieluusti vaikka edeltävänä päivänä! Ja sheivaa jalkakarvat.
2. Kuorinnan jälkeen levitä kosteusvoide.
3. Seuraavana pävänä yleensä laitan ruskettavan, ensin levitän kuitenkin kaikkiin kuiviin paikkoihin lisää kosteusvoidetta, kuten käsiin, jalkateriin, kyynärtaipeisiin ja polviin.
4. Sitten itse ruskettavavoide! Käytä levitykseen tarkoitettua rusketuskinnasta.
5. Pese kädet heti levityksen jälkeen.
6. Kuivattele hetki ja käytä myös levityksen jälkeen löysiä ja tummia vaatteita.
7.Käy seuraavana päivänä tai pitkän kuivatusajan jälkeen suihkussa, niin lopputulos tasoittuu vielä kun ylimääräinen väri irtoaa iholta.

 Käytän ruskettavaa oikeastaan koko kehoon, paitsi en kasvoille, koska se lähtee aina jostain syystä naamasta pois jo heti seuraavassa pesussa, enkä ole koskaan onnistunut saamaan siitä mitenkäänpäin tasaista. Tässä kuitenkin esimerkkiä, minkä sävyinen rusketus tuosta kyseisestä tuubista tuleekaan ja tosiaan kesällä yleensä laitan ruskettavaa parikin kertaa viikossa, kun talvella laiskuuden iskettyä menen vain yhdellä rusketuskerroksella.Tykkään ehkä eniten tästä ruskettavasta, koska näät heti mihin kaikkialle olet ruskettavaa levittänyt ja suihkussa rusketus tasoituu vielä huomattavasti enemmän. Levityksen jälkeen tästä ei myöskään jää kovinkaan pitkäksi aikaa sellainen nihkeä fiilis!

Yhteistyössä Tanstore.fi

4 kommenttia:

 1. Mä oon lopettanut auringonoton myös. Ei yksinkertaisesti ole aikaa kesällä montaa tuntia lojua vaan auringossa. Mä suosin Vitaliberataa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei kyllä ikinä olisi aikaa istuskella montaa tuntia auringossa kesäisin! Tuota merkkiä olenkin halunnut päästä kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Minäkään en ota aurinkoa, sillä olen palanut monta kertaa. Laitan aina kasvoihin itseruskettavaa ja Kicksin itseruskettava mitä käytän säilyy jaloissa ja kasvoissa ihan 1-2 viikkoa hyvin! Suosittelen siis kokeilemaan muita itseruskettavia, kun itse olin kokeillut kymmeniä eri tuotteita päätin että se on parhain ja kosteuttavin itseruskettava, siihen saa taas turvautua tänäkin talvena! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla kestää rusketus niinkin kauan aikaa! :) Mullakin on ollut aikoinaan yksi kicksin itseruskettava käytössä ja parasta oiskin kun se ruskettavakin olisi kosteuttavaa!

   Poista