2017/09/22

VIIKON KUULUMISET

Takki Zeeprafashion | Paita Gina Tricot | Farkut Gina Tricot | Verkkosukkikset Zeeprafashion | Kengät Nike | Laukku Prada

Heippa! Ajattelin kirjoitella ihan kuulumisia tähän väliin, vaikka niitä tuleekin kirjoiteltua blogin puolelle useamminkin. Tällä viikolla pidin vähän niinkuin vahingossa "lomaa" blogista ja olen myöskin pyrkinyt vähentämään somen käyttöä. Välillä mulle tulee totaallisia kyllästymisvaiheita ja tällä kertaa se tuli juurikin puhelimen jatkuvasta käytöstä. Huomasin että saatan selata puhelinta niin, etten edes oikeastaan keskity, mitä sieltä selaan ja näytön tuijotteluun saattoi mennä helposti monia tunteja päivästä. 

Nyt kuitenkin ajattelin avata jälleen bloggerin ja tulla julkaisemaan nämä uudet asukuvat. Tämä viikko on muutenkin ollut hyvällä tapaa kiireinen, viikko on sisältänyt yhden eläinlääkärireissun, jäsenkorjaajalla käymistä, herkuttelemista kotona, Gossip Girlin maratoonia kotona, salilla käymistä vähän laiskan asenteen kera, ratsastusta maailman söpöimmällä pikkuponilla, kahvihetkiä anopin kanssa ja nyt viikonlopuksi olisi vielä suunnitelmissa mennä minilomalle H:n kanssa! Nyt kuitenkin kivaa viikonloppua sinne ruuudun taakse, viettäkää tekin hetki ilman somea ja keskittykää nykyhetkeen.


6 kommenttia:

 1. Ihana asu! Fisnest sukkikset sopii tuollee mustienki kaa hyvin!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Katri, kiitokset! <3 Nuo sukkikset tuo kyllä kivasti lisää mustaankin asuun! :)

   Poista
 2. Ihana asu, oon kateellinen tuosta upeesta kolitsista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! tuo oli kyllä heti saatava kun näin sen kaupassa! :)

   Poista
 3. Ihana asu, tykkään kovasti tuosta keltaisen ja mustan kontrastista! Välillä kyllä hyvä vähän rajoittaa somen käyttöä, ettei kulu aika vain siihen turhaan ruudun tuijotteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Musta kans musta ja keltainen sopii hyvin yhteen :) ja tosiaan ihan kiva välillä pitää taukoa somesta ja katsoa mitä ympärillä tapahtuu!

   Poista