2017/09/08

WHAT`S YOUR FAVOURITE SCARYMOVIE?

Olen pienestä pitäen ollut kauhuelokuvien suuri ystävä ja joskus kun olen yksin kotonakin, niin katson itsekseni kauhuleffoja. Pienenä pystyin nukkumaan helposti meidän pimeässä kellarissa ilman että mielikuvitus alkoi laukkaamaan, mutta nyt vanhempana olen alkanut hiukan pelkäämään yksin pimeässä liikkumista ja sitten tietysti ajattelee kaikkea mahdollista, mitä tapahtui jossain leffassakin. Kesäisin kierrelläänkin aika paljon autiotaloja jotka tuo sitä tiettyä kauhutunnelmaa, mutta in real life pelkään kyllä pellejä ja kaikkia kammottavan näköisiä nukkeja, mutta kaikista kauheinta olisi varmasti joutua elävältä haudatuksi tai hain syömäksi :D

Kauhuleffoissa itseäni kiinnostaa eniten sellaiset yliluonnolliset ja myöskin osittain aika realistiset elokuvat jossa ihmisiä kidnapataan ja silpotaan. Ei varmaan uskoisi, että veriherkkä ihminen katsoo mitään sellaisia, mutta en ole koskaan kauheammin kiinnostunut mistään zombielokuvista. Yhdestäkään kauhuleffasta en kuitenkaan ole menettänyt yöuniani, päinvastoin, olen saattanut nukahtaa kesken kauhuleffan hahah! Tässä kuitenkin muutamia kauhuleffoja joita olen katsonut, en meinaa ikinä muistaa minkään kauhuleffan nimiä, niin tää oli yllättävän hankalaa koota näitä tähän postaukseen! (ja hei jos sulta löytyy ehdottaa joku hyvä leffa niin vinkkaa se kommenttiboksiin!)

 Sinister 1 & 2
Saw- elokuvat
Hostel- elokuvat
Human Centipede
Most likely to die
Would you rather
Honeymoon
The Watcher
Annabelle & Annabelle Creation
Mama
Kauna
Ring + The Rings
Paranormal Activity- elokuvat
REC
I spit on your grave 
Painajainen Elmstreetillä
Blair Witch
The Babadook


4 kommenttia:

 1. Just käytiin katsomassa tuo Annabelle: Creation avomiehen kanssa treffipäivänä ;D Tykkään kovasti kauhuleffoista vaikka olenkin aika säikky. Suurimpia lemppareita on Del Toron leffat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon melko säikky mut kaikista mieluiten kävisin just elokuvateatterissa katsomassa kauhuleffoja, siellä tulee kuitenkin ne äänet ja kaikki paremmin esiin kuin kotona :D

   Poista
 2. Ringit ja Sinisterit on kyl niin pelottavia et edelleen niitä pelkään D:
  Listassa oli muutama muukin tuttu leffa mitä oon poikaystävän kans kattonut :) Yksin en koskaan uskaltaisi sillä omistan sen verran vilkkaan mielikuvituksen :DD!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sellaisia leffoja joita voi katsoa uudelleenkin, itsekin katoin tuon ringin varmaan joskus 12 vuotiaana ja se on jäänyt kyllä mieleen todella hyvin siltä ajalta! harmi kun nykyään ei meinaa vaan löytää yhtä hyviä kauhuelokuvia kovinkaan helposti :)

   Poista