2017/09/30

SYYSKUUN KUVAT

Miten aika meneekään näin nopeaa?! Huomenna on tosiaan jo lokakuu ja nyt eletään syyskuun viimeistä päivää. Tässä kuussa tulikin napattua puhelimella ihan hyvin kuvia ja nyt ajattelinkin jakaa niitä tänne teillekin! Osaan näistä olet saattanut jo törmätä joko Instagramini tai Snäpin puolella (@miinakaroliina) Opettelin jopa vihdoin ja viimein käyttämään instan mystoryä!

1. Tässä kuussa olen ainakin koirista ottanut satoja kuvia värikkäiden lehtien kanssa! 2. Uusi tukka tuli tässä kuussa tehtyä, johon kerkesinkin jo kyllästymään kun tällainen tukka olikin hankalempi kuin pitkät hiukset. Ehkä kuitenkin hankin tuon pituiset pidennykset klipsien muodossa, niin pystyn vaihtelemaan useammin hiustyyliä. 3. Heppakuumeeni vaan nousi kun pääsin heppailemaan tällä söpöllä pikkuponilla!! 4. Vaasassa kiertely viikko sitten, tykkään jotenkin hirmuisesti tuosta kaupungista. 5. Kiertelimme Porvoossa ja illan päätteeksi päästiin syömään El Patio nimiseen ravintolaan. 6. Vaikka syksy on jo pitkällä, niin silti on kiva istuskella viltin alla meidän terassilla. 7. Lauantain aamupala. Näitä vohveleita tulee tehtyä melko useanakin viikonloppuna!

1. Porvoossa tuli kuljettua taas turistina kamera kädessä ja kierreltyä ihania sisustusliikkeitä! 2. Tyttöjen iltoja on tullut vietettyä tässä kuussa joka on ihana juttu! 3. Syksyyn kuuluu jäätelö + Netflix + lämpöinen viltti ja kynnttilät! 4. Sisustukseen on tullut muutamia uusia juttuja joista voisin kirjoitella tännekin erikseen postausta. 5. Vaasassa kuvailujen jälkeen käytiin aamukahvilla Fazerin terassilla. 6. Makuuhuoneeseen on tullut myös uutta ilmettä tässä kuussa, mulla on kauhea sisustusvimma päällä ja olisi ihana hankkia kotiin kaikkea uutta.. 7. Ja heppailua parhaassa seurassa!2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Pitäisi olla jokin äly-kynä jolla saisi kirjotettua tuola mystoryssä kuviin kauniisti 'kaunolla' :D

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Oon kyllä aivan samaa mieltä, olisi kiva kun osaisi tehdä sellaista kaunista kaunokirjoitusta noihin kuviin :D

   Poista