2017/11/29

MARRASKUUN KATTAUS

Marraskuun kattauksen idea lähti kun askarreltiin ulos havuköynnöksiä. Isot kuusenhavut ei kuitenkaan tuntunut kovinkaan hyvältä vaihtoehdolta ruokapöydän keskelle, niin kävin nappaamassa pihatuijista "havuja" pöydälle ja sen sekaan laitoin maalattuja kuusenkäpyjä. Luonnonmateriaalien lisäksi kattaukseen sopi hyvin kultaiset aterimet ja mustavalkoiset servetit. Tätäkin kattausta tehdessä mulla meinasi olla koko ajan joulu mielessä ja olisin halunnut yhdistellä tähän kaikkea kimaltavaa ja jouluista, mutta ehkä ne enemmän sopii sitten ensi kuun ruokapöytään! Luonnonmateriaaleilla kattauksesta tuli kuitenkin juhlava, mutta silti yksinkertainen!


10 kommenttia:

 1. Aivan superhurmaava kattaus, vau <3 Ihania nuo havut ja kävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Piia, tämä kommentti kyllä lämmitti mieltä <3

   Poista
 2. Todella kaunis kattaus! Ihanaa :) Noita käpyjä ja risuja voi oikeasti hyvin spraymaalata ja asetella maljakoihin ja kulhoihin esille kynttilöiden kanssa - mukavaa tunnelmaa!

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Katri! <3 Totta nuo tuijienkin oksat voisi yrittää spraymaalailla! :)

   Poista
 3. Ihana kattaus! Kulkeeko tuossa keskellä joku valosarjakin vai katsoinko väärin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! <3 Joo siellä välissä menee patterivalot! :)

   Poista
 4. Mielettömän kaunista <3 Pitäisi järjestää pienet illan istujaiset hetken päästä ja haluaisin ehdottomasti panostaa vähän kattaukseen, tästä todella ihana idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Emilia! <3 Noita illanistujaisia olisi kyllä kiva pitää useammin ja ihana kun saa panostaa omaan kotiin ja laittaa hienot kattaukset pöytään! :)

   Poista