2017/11/11

EKOJA JOULUFIILIKSIÄ

 Takki Armani jeans | Farkut Bikbok | Kengät H&M | Huivi Cubus | Laukku Louis Vuitton

Joulufiilistelijä ilmoittautuu täällä! Pakko muuten mainita, että suuret kiitokset edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, ihana että mun "sillisalaatiblogiltani" löytyy edelleen uskollisia lukijoita, vaikka blogini on ja pysyy tällaisena hömppäjuttujen päiväkirjana. Mulla on kestänyt nyt aina kommenttien vastaamisessa kauemman aikaa, koska jostain syystä puhelimellani en saa enää vastattua bloggeriin tulleisiin kommentteihin..

Nyt kuitenkin itse jouluhypetykseen! Siitä asti, kun lokakuussa lumi peitti maan, niin mulle tuli ihan älytön joulufiilis. Ajattelin tän helpottavan kun lumet sulaa pois ja ulkona sataa tihkusadetta, mutta olen sitten vaan kaivautunut enemmän sohvanpohjalle ihanien lämpöisten karvavilttien kera ja kuunnellut joululauluja. Myöskin ekat joulutortut on tehty, vaaleaa glögiä etsitty pitkin kauppoja, varastosta haettu ensimmäiset joulukoristeet ja poltettu kotona glögin tuoksuisia tuoksukynttilöitä.  Joulukuusi on vielä ostoslistalla, mutta heti kun sen saan kotiin, niin aion kyllä laittaa sen paikalleen, ihan sama vaikka jouluun onkin vielä reilu kuukausi jäljellä hahah!

Mullahan oli tarkoitus, ettei tänä vuonna laitettaisi mitään joulukoristeita, koska vietämme joulun Levillä. Mutta mihinkä tämän jouluintoilun pistäisi sitten! Muutenkin sisustukseen on kiva lisätä kaikkia ihania jouluvaloja, lampaantaljoja ja laittaa kimaltavia joulukoristeita esille. Uhkasin myös, että tuon joulukuusen mukanani Levin reissulle, mutta täytyy katsoa onko joulufiilis sillon vielä yhtä paha kuin nyt :D




10 kommenttia:

  1. Ihania joulun tuntuisia kuvia :) Täälä on jo glögit ja piparit myös maistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Katri! <3 Jouluisia juttuja on musta ainakin kiva fiilistellä jo ennen joulua, koska eihän esimerkiksi glögiäkään tule juotua muulloin kuin joulun aikaan :)

      Poista
  2. Tosi ihania kuvia ❤ minulla joulu menee varmasti töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset! :) Mulla kans on ollut useat joulut töissä, mutta nyt täytyy ottaa ilo irti kun saa viettää sitä rauhassa Lapissa ilman työkiireitä!

      Poista
  3. Näistä kuvista tulee just sopivasti joulufiilistä! Ei sellaista överiä, mutta ei myöskään vajareita haha :D Itse en oo koskaan tykännyt laittaa joulua omaan kotiini, ainakaan kovin paljoa. Mutta tänä vuonna on vähän ollut sellainen fiilis, että pitäiskö :p Katsotaan!

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ihana kuulla, koitin hiukan hillitä itseäni etten liikaa laittaisi jouluaiheisia kuvia tänne! :D Mä olen kans oikeastaan inhonnut joulua joskus viisi vuotta sitten? Nyt kun kuitenkin olen saanut olla rauhassa omassa kotonani tai jossain Lapissa niin olen saanut kyllä joulufiiliksen takaisin ja välillä se tunnun odottavani sitä liiankin innoissani! :D

      Poista
  4. Mäkin aloitin joulufiilistelyn jo! Paistoin pipareita, ihana joulukalenterikin löytyy ja nyt askartelen latvatähteä. Mistä muuten tuo metallinen puuasia on jossa on noita tuikkuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oo kuulostaapa sunkin joulufiilistelyt ihanilta! :) Tuo on Pentikiltä, ostettu monta vuotta sitten mutta niitä on myyty vuosittain siellä! Taitaa löytyä Loiste kynttelikkö nimellä.

      Poista
  5. Mitä ihanaa joulufiilistelyä, meitsi oli rohkea ja veti ensimmäisenä kerrostalossa jouluvalot ikkunaan :-D <3 Joulun aika vaan on ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no mutta ehkä sitten naapuritkin uskaltavat alkaa laittaa jouluvaloja paremmin?! :D Joulua on niin kiva fiilistellä, pitäähän kaikki ilo ottaa irti kun se on vain kerran vuodessa!

      Poista