2017/11/30

MARRASKUUN PUHELINKUVAT JA UUSIA JUTTUJA BLOGIIN!

Huomenna starttaa joulukuu ja virallinen jouluintoilu saa alkaa!! Tämähän tarkoittaa myös, että joulukalenterien ensimmäiset luukut aukeaa ja tänä vuonna myöskin mun blogin puolella! Kuuden vuoden bloggaaja urallani en ole kertaakaan tehnyt joulukalenteria, enkä oikeastaan tiedä miksi, ehkä mulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa miettiä tällaista. Tämän joulukalenteri idean löin lukkoon vasta toissapäivänä, mutta onneksi löysn jo moneen luukkuun sopivia ideoita! Sekaan kuuluu tietysti ihan niitä tavallisiakin postauksia, mutta ehkä jollain jouluisella fistillä kuitenkin ;)

Nyt tämän pikku paljastuksen jälkeen käydään vielä läpi marraskuuta ja puhelimella räpsittyjä kuvia.

1. Blogihommat ja kotisivujen väsäilyt on vieneet tässä kuussa yllättävän paljon aikaa! Onneksi inspiraatio blogia kohtaan on nyt huipussaan, vaikka kuvaaminen meinaakin olla haastavaa. 2. Viime sunnuntaina lähdettiin kokeilemaan ekaa kertaa bingoa.. Harmikseni en saanut kinkkua mukaani sieltä :D 3. Makkari on saanut jo vähän jouluisemman ilmeen kun laitoin verhojen taakse jouluvalot! 4. Pinkit kukat piristää aina harmaita päiviä

1. Viime kuussa tuli käytyä useasti kahvilla, tämä kuva napattu Roberts Coffeella Helsingissä! 2. Ja tämä marraskuu on ollut myös todellinen mässykuukausi.. :D Taikurissa on kyllä parhaimmat ruuat! 3. Ikeassa shoppailuja, oikeastaan kahteen kertaankin tässä kuussa! Vieläkin keksisin ostettavaa sieltä, miksei Ikea voisi olla yhtään lähempänä?! 4. Marraskuussa on ollut myös kiirettä sisustuspuolella ja osa päivistä onkin vietetty kaikissa huonekalu- ja sisustuskaupoissa..

1. Meidän kuusen alla alkaa olla aika monta pakettia, mutta harvassa niistä on mitään lahjaa sisällä :D Paketointi on vaan niin kivaa! 2. Kouvolassa tosi kiva kahvila, jossa käytiin testaamassa betonilattet. 3. Hello, it`s me. 4. Sain keittiönkaapit vihdoinkin järjestykseen ja oon supertyytyväinen näihin Orthexin gastromaxin säilytyslaatikoihin!

1. Juustoja, viiniä sekä Trivial Pursuittia! 2. Kylällä kierreltiin yksi päivä varmaan kaikki kaupat ja kuljin kaupassa take away latte mukanani! 3. Tampereen Ikeassa shoppailemassa! 4. Ja jälleen näitä Take away kupposia!

1. Perus hengailua vaatehuoneessa.. 2. Tästä kahvilasta mainitsinkin jo aikaisemmin, yksi betonilatte kelpaisi nytkin! 3. Ensimmäinen käpykranssi jonka sain valmiiksi ja joka myös tippui tuosta ovesta ja meni säpäleiksi hmmh.. 4. Ja taas oon napannut useamman kuvan Taikurissa ruokaillessa :D

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tuo käpykranssi oli! Tosi kurjaa että putosi, mutta nyt vaan sit uutta tekemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kans yllätyin miten kiva siitä tulikaan! onneksi purkamalla sai tehtyä uuden siitä vielä :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Toi kranssi on aivan törkeän hieno :) Ja noi kukat, ah <3

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa kiitokset <3 Tuosta kranssista tuli kyllä nätti! :)

   Poista