2017/11/13

MARRASKUUN BETTE BOX

Viime viikolla postiautomaattiin kolahti jälleen kuukauden Bette Box! Mikäli ette nähneet viime kuun boksia, niin siihen postaukseen pääsette tästä linkistä. Tällä kertaa boksissa valmistauduttiin tulevaan pikkujoulukauteen ja vaikka mulla ei ole tähän tietoon pikkujouluja tiedossa, niin kiva saada jotain uusia juhlavia tuotteita testattavaksi!

Ihan ekaksi kiinnitin huomiota tähän Lumenen nordic seduction creamy - huulipunaan. Olen etsinyt todella kauan aikaa täydellisen punaista huulipunaa ja nyt vihdoin se taisi osua kohdalle! Huulipuna on samettisen pehmeä ja väri on ihanan klassinen punainen. Tätä löytyykin hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista hintaan 18,90e!

Laiskoina päivinä joudun turvautumaan puhdistusliinoihin - olenko ainoa, joka suurinpiirtein nukkuu jo sohvalla mutta ei millään jaksaisi nousta sänkyyn asti nukkumaan koska vielä pitäisi käydä meikit pesemässä?! :D Testiin pääsikin nyt Simple micellar cleansing wipes - puhdistusliinat. Meikkivoiteen poistoon tämä toimi ainakin itselläni todella hyvin, silmämeikin poistoon en uskalla näitä testailla ripsienpidennysten takia! Näitäkin löytyy hyvin varustelluista K-kaupoista hinaan 3,75e.

Kolmantena paketista paljastui Isadoran natural matt oil-free meikkivoide. Harmikseni tämä oli liian vaalea kasvoilleni, mutta huomasin että tämähän toimii myös meikkivoiteen alla peitevoiteena! Meikkivoide on tosiaan puolipeittävä, mutta huomasin tämän heti tehoavan omiin tummiin silmienalusiini. Tämä sitä paitsi sopii kaikille ihotyypeille ja lopputulos on ihanan luonnollinen ja mattapintainen! Tällä putelilla on hintaa kaupassa n. 22e.

Boksista löytyi myös aivan uusi tuote ja kosmetiikkamerkki, Manna kadar glo illumiator hohdevoide. Tämä ei ole minulla päässyt vielä kasvoille asti kokeiltavaksi, mutta kädelle kokeiltaessa tuotteesta tulee kiva kuultava hehku. Tätä on mahdollisuus siis sekottaa meikkivoiteen sekaan, tai sitten voi käyttää pienemmillä alueilla, korostamalla kasvon korkeimpia kohtia. Tätä tuotetta on mahdollista tilata Manna kadarin sivustoilla ja putelilla on hintaa 29 dollaria!

Viidentenä lisätuotteena paketista löytyi myös Elisa Saabin mini hajuvesi, jonka tuoksu koostuu kukkaistuoksusta, mantelista ja vaniljasta. Tuoksu on kyllä raikas, mutta itse olen niin makeiden hajuvesien ystävä, eli tämä taitaa itselläni jäädä vähemmälle käytölle!

Yhteistyössä Bette Box

2 kommenttia:

  1. Toi huulipuna on NIIN punainen :D Kun palaan takaisin yksiväriseen tummaan tukkaan tulee käyttöä, mutta tälleen murretun pinkin sävyiset latvat ei ihan sovi ton kanssa. Tykkäsin tästä boksista sikana ja toi meikkivoide ihan huippu :) Mulla myös oma postaus ja mielipiteet boksista blogissa > Finnlandsnorsk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi meikkivoide osoittautui munkin lemppariksi näistä! :) Toi on totta, mullakin kun oli pinkit hiukset niin tuntui ettei voinut pukea mitään värikästäkään kun tuli niin värikäst olo :D Ja hei kiva mää käyn kattoo sunkin postauksen tästä!

      Poista