2018/05/20

GRILLIKAUDEN AVAUS + TOUKOKUUN KATTAUS 

Kesän yksi odotetuimmista jutuista on kyllä ehdottomasti grillaaminen! Viime viikonloppuna avattiinkin grillikausi ja grillailtiin kaikkia mahdollisia herkkuja. Loppujen lopuski pöytä olikin täynnä niin vihanneksia, kuin lihaa ribsien ja pihvien muodossa. Sain samalla myös toteutettua ensimmäisen ulkokattauksen (joka olikin yllättävän hankala kuvata, kun aurinko paistoi suoraan tuohon valkoiselle pöydälle!)

Kattaukseen kävinkin hakemassa samana päivänä uudet tabletit (vanhat menivät jostain kumman syystä pilalle kun jätin ne kaatosateeseen..) ja sen lisäksi halusin pulloihin neilikoita. Neilikoiden metsästäminen oli yllättävän hankalaa, vasta neljännestä kaupasta löysin kyseiset kukkaset. Muuten kattaus saikin pysyä melko simppelinä, kultaiset aterimet, Riviera Maisonin lautasliinat ja ruuat pöytään, niin kattaus oli valmis!

Voisin kyllä viettää jokaisen viikonloppu illan näin, ihanassa auringonpaisteessa tarkeni istuskella myöhäänkin illalla, kuunnellen musiikkia ja syöden hyvää ruokaa, tarviiks sitä vielä jotain muuta?!
Ps. Osa on varmaan huomannut aiemmin, niin olen hullaantunut kaikkiin ananas juttuihin siustuksessa (meillä on neljä ananas koristetta kotona) Noh, nyt tänä kesänä olen innostunut myös syömään välipalaksi raakaa ananasta, se on niin hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti