2018/05/21

TB STYLE - TOUKOKUU 

Tänään kurkataan taas blogin alkuaikoihin ja katsotaan millaisia asuja olenkaan pukenut näin toukokuussa! Tässä huomaa taas tämän keli eron, joinakin vuosina on saanut pukeutua takkiin, joskus taas perus pitkähihaiseen ja farkkuihin ja nyt taas lähes kaikki kuvat mitä ollaan toukokuussa kuvailtu, on otettu toppi päällä tai shortsit jalassa! En valita kyllä yhtään, ihanaa kun on lämmintä!

2012 - (Ylin kuva vasemmalla) Mun hiukset näyttää näissä kuvissa yllättävän kivoille! Asu taas ei, vaikka se kelin puolesta voisi mennä nyt tänäkin vuonna. Tuubitopit ja liian lyhyet farkut ei vaan tunnu enää sopivan tämän ikäisenä (ainakaan mulle!) :D

2013 - (Yläkuvista keskimmäinen) Kouvolassa kuvatut asukuvat äkkiä ennen shoppailukierrosta. Sanon tällekin asulle ei jatkoon, vaikka se on tällainen perus simppeli asu. Joku tässä ei tunnu toimivan ja ihoni on myös valkoinen kuin lakana :D

2014 - (Oikea yläkuva) Lentokentällä kuvatut asut ja tästä asukokonaisuudesta tykkään kyllä hurjasti! Harmittaa kyllä kun olen hankkiutunut utosta farkkutakista eroon, nyt pitäisikin löytää jostain uusi vähän samantyylinen..

2015 - (Vasen alareuna) Lahden asumisaikoina otettu asukuva ihan meidän asuinpaikan lähistöltä, tuo Lahden satama alue on vaan niin ihanaa seutua! Mutta asu on kans ihan ookoo, vaikka en omista tästä asusta enää kuin nuo saappaat. Ehkä kuitenkin pukisin tämän asun ennemmin syksyllä!

2016 - (Alhaalla keskellä) Tämä asu on kyllä myöskin kiva! Simppeli, mutta korkkareilla asuun sai näyttävyyttä. Mun hiusparat oli vaan tuohon aikaan juuri katkenneet ja hiukset näyttikin ihan hirveille :D

2017 - (Oikealla alhaalla) Tästäkin asusta tykkään! Harmikseni tuota paitaa en enää omista, koska mun haba oli turhan tiukka siihen :D Mutta muuten kyllä voisin pukea saman asun uudelleen!
2018 - Tässä taas kurkkaus tämän vuoden asukuviin, joista tulettekin näkemään myöhemmin lisää kuvia! Bongasin nuo valkoiset shortsit Bikbokista ja ne toimii kyllä yllättävän monen yläosan kanssa. Ja kaikista parasta, ne ei kiristä eikä purista mitenkään ja on ihanan rennot näin hellepäivinä!

Mikäs asukokonaisuus on sun suosikkisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti