2018/05/16

WARNER BROS. STUDIO - MAKING OF HARRY POTTER 

NONIIN! olisko nyt jo korkea aika kurkata sinne Harry Potter kulisseihin? Mentiin silloin Lontooseen keskiviikkona ja heti torstaille meillä olikin varattuna visiitti tuonne Warner Bros. studiolle. Odotettiin päivää aika innolla, enkä yhtään osannut edes kuvitella millaista kyseisessä paikassa onkaan! Hypättiinkin bussin kyytiin, jossa pyöri samalla HP leffa ja osa innokkaimmista olikin pukeutunut teeman mukaisesti!

Vaikka en ole mikään äärettömän suuri Harry Potter fani (en ole tainnnut edes katsoa kaikkia leffoja) niin odotin kyllä tuonne pääsyä innolla! Kierros alkoikin muutamilla videopätkillä ja kerrottiin hiukan yleisasioita. Sitten päästiinkin ihan sinne Tylypahkan suureen saliin ja tuo sali oli kyllä aivan yhtä hieno kuin miltä se on leffassakin näyttänyt!

Tylypahkasta päästiinkin kiertelemään paikkoja josta löytyi paljon eri lavasteita, pukuja sekä esineitä. Ihmettelin kyllä koko kierroksen ajan miten ihminen on osannut tehdä kaikkia nuo robotit ja niin valtavan määrän kaikkia erilaisia yksityiskohtia! Ruuduilta myös näki, miten joitakin kohtauksia oli kuvattu leffaa varten, esim. luudalla lentokohtauksiin oli aivan oma robottinsa.

 Studiolta löytyi myös juna-asema, josta Tylypahkaan lähtevä juna löytyi sekä sekä laituri 9 3/4 josta mentiin kärryjen kanssa "läpi". Tämän jälkeen tulikin pieni levähdyspaikka, jossa maisteltiin kermakaljaa. Itselle en ainakaan tykännyt kyseisestä juomasta.. :D

Pihalta löytyi sitten vielä Harry Potterin koti ja lopussa vielä kävelimme tietysti viistokujalla ja nähtiin Tylypahkan "pienoismalli" (joka oli aivan kyllä aika suurehko, mutta niin hieno ja täynnä kaikkia yksityiskohtia!)

 Kun lähdettiin tuolta, niin todettiin vaan että olis aika mahtavaa pitää sellainen Harry Potter maratooni-ilta ja katsoa kaikkea aivan uusin silmin. Meillä meni tuolla oikeastaan lähes koko päivä, lähdettiin ihan aamusta ja oltiin takaisin muistaakseni neljän aikoihin. Kierros kuljetuksineen maksoi n. 90 puntaa ja voin kyllä sanoa, että oli tuon rahan arvoinen elämys! Voisin mennä tuonne kyllä uudestaankin, mutta vaan niin että olisin katsonut kaikki ne leffat ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti