2018/05/27

MY SEVEN SINS 

Oikein kivaa sunnuntaita sinne ruudun toisellekin puolelle! Miten teidän viikko on sujunut? Ihan hullua kyllä ajatella, että ensi viikolla alkaa jo kesäkuu! Onneksi kesäkuussa on tiedossa kivoja juttuja, joita odotan kyllä innolla!
Useassa blogissa on nyt kiertänyt tämä "seitsemän syntiäni" postaus jonka ajattelin toteuttaa itsekin ja samalla julkaista nämä kesäiset asukuvat. Olisi hauska kuulla pystyttekö samaistumaan näihin juttuihin!


Herkuttelusyntini

Tämä ei nyt taida tulla yllätyksenä kellekään - syön herkkuja kyllä joka päivä. Jäätelö, suklaa, karkit, leivokset sekä hampparit ja pitsat, niitä voisin syödä vaikka millä mitalla. Onnekseni en kuitenkaan jaksa niitä ihan loputtomiin syödä, yleensä syön herkkuja aina pienissä määrin pitkin päivää.. Mun väsymyksen yksi syy on luultavastikin tämä sokerin määrä..

Siivoussyntini

Tähän oli aika hankala keksiä jotain, oon vähän sellainen siivouspoliisi meillä, etten kestä siivotonta kotia :D Mutta ai että, TISKAUS! Onneksemme meillä on astianpesukone, mutta en todellakaan jaksa pestä mitään yksittäisiä viinilaseja tai muita tiskejä, niin tylsää! Laittaisin kaikki vaan tiskikoneeseen.. Joo ja toinen synti jota en ole koskaan paljastanut kellekään.. Sillon kun en kerkeä imuroimaan ja nään roskia lattialla, saatan viskasta ne maton alle piiloon ennen kun pääsen taas imuroimaan :D

Ystävyyssyntini

Mä en ole mikään helposti ystävystyvä, mutta huomaan ihmisestä aika helposti klikkaako meillä vai ei! Yleensä sitten kun tiedän klikkako ihmisen kanssa, niin sitten laitan kyllä itseni täysillä peliin ja pidän ihmissuhteista kiinni tiukasti. Kaikista parhaiten tulen kuitenkin juttuun spontaanien ja rentojen ihmisten kanssa ja moni ystävyyssuuhteeni onkin alkanut "yllättäen" eikä mitenkään suunnitellusti kahvilla käyden ja jutellen perusjuttuja. En ole oikein small talk tyyppiä, vaan juttelen mieluummin niistä syvällisemmistä asioista ja heitän turhanpäivästä läppää!


Pukeutumissyntini

Tähänkin on yllättävän hankala keksiä mitään! Mulla ei kauheasti ole sellaisia "rymyvaatteita" joita käyttäisin kauppareissuilla tai kotona ollessani, koska yleensä ottaen pukeudun kuitenkin niihin tavallisiin vaateisiin jota käytän muutenkin. Okei, viime aikainen syntini on ollut että olen ostanut vaatteita ja sitten yhden käyttökerran jälkeen olen kyllästynyt niihin ja myynyt pois. Niin typerää tuhlausta ja nyt olenkin alkanut hiukan varovaisemmin ostelemaan vaatteita, koska niihin kuluu kuitenkin paljon rahaa. Koen juurikin tällaisista heräteostoksista/halvoista ostoksista joita en ole miettinyt kauaa aikaa niin huonoa omatuntoa.

Toppi Ranskasta | Shortsit Bikbok | Aurinkolasit Gucci | Ballerinat H&M | Laukku Louis Vuitton

Parisuhdesyntini

Olen välillä ehkä liiankin nalkuttaja pienistä asioista.. Ja puhelimella voisin olla hiukan vähemmän, mutta tämä kyllä on meillä molemminpuolista! Enemmän yhdessä oloa voisi olla enemmän ja niin että molemmat ovat läsnä.

Ihonhoitosyntini

Kuulun myös siihen porukkaan, joka ei jaksaisi rasvailla kroppaansa! Mutta tämä yleensä osuu vain talvisin, koska meinaan jäätyä totaallisesti kyseisessä hommassa :D Sen lisäksi olen myös melko laiska kuorimaan ihoani..

Hiussyntini

Rääkkään hiuksiani kyllä päivittäin. Suoristusrautaa käytän joka päivä mikä varmasti hidastaa tämän pehkon kasvamista. Myöskin hopeashampoot ovat jokaisella suihkukerralla käytössä ja nyt vaikka olen pari kuukautta pystynyt olemaan ilman kokopään pidennyksiä, ratkesin tilaamaan itselleni poninhännän ja sehän on viuhotttanut päässäni jo lähes päivittäin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti