2019/02/08

IHANA BALI Viimeiset neljä päivää pysyttiin paikalla Ubudissa, jossa lähinnä vaan lilluttiin altaalla, käytiin rapsuttelemassa apinoita, joogattiin, kierreltiin putiikkeja ja käytiin keinumassa viidakon yllä. Tähän matkalaukku elämään on alkanut hiukan jo tottumaan, vaikka toisaalta olisihan se aika ihanaa saada pystyviikata niitä kalsareitaan sinne oman vaatehuoneen lipastoon, mutta meneehän ne pari kuukautta sikinsokin tuolla vakuumipussissa. Pitäisi ehkä myös löytää joskus pesula, tai muuten joudun ostamaan koko ajan lisää valkoisia t-paitoja kun vanhat haisee alkaa haista jollekin raadolle..

Muuten tää balielämä on aika jees, nyt kun tähän kulttuuriin on alkanut jo vähän tottumaan ja siihen että asiat voi olla vähän sikinsokin ja liikenne on sekopäistä hullunmyllyä. Tänään siirryttiin Cangguun, jossa on selkeästi erilainen fiilis kuin Ubudissa. Kivan rento surffimeininki ja H on jo melkein ostanut oman surffilaudankin (Suomeen kuljettaminen maksaa vaan enemmän kuin itse lauta, eikä siellä voi kauheasti surffailla :D) Uskaltauduttiin myös lähteä tuonne hullunmylly liikenteeseen skootterilla ajelemaan, huomenna olisi tarkoitus vielä tarkastella Canggua paremmin miltä täällä näyttääkään!


2 kommenttia:

  1. Lumoavia kuvia taas :) saisiko ne paidat nyrkkipyykillä pesastua nopsaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Löydettiin onneksi Quick laundry jossa sai saman päivän aikana pesetettyä vaatteet :) muuten varmaan vois nyrkkipyykillä, mut meilläkin osa vaatteista oli jo niin tahrasia että niitä ei varmaan ois saanut kovin helpolla irti!

      Poista