2019/02/16

JAPANI KUULUMISET


Viimeiset kolme päivää ollaan reissattu Japanissa - Tokiossa, Kiotossa ja nyt tällä hetkellä ollaan Osakassa. Meillä on junaliput viikoksi, joten aiotaan reissata pitkin Japania ja sitten lopuksi vietämme vielä aikaa Tokion päässä ennen kotiinpaluuta.

Näin parin päivän kokemuksella Japani on vaikuttanut todella mielenkiintoiselta maalta, mutta on täällä kyllä noin kuukauden hellejakson jälkeen melko kylmä! Heti tänne tullessa suunnattiin takkikaupoille ja samalla tuli shoppailtua muitakin juttuja, ostosmahdollisuudet näyttäisi olevan täällä melko huikeat! Shoppailun lisäksi ollaan bongailtu japanilaista arkkitehtuuria, geishoja, käyty syömässä japanilaisessa ravintolassa ja saatu tilata ruokaa ilman että tietää yhtään mitä tilaa (söin myös ensimmäistä kertaa elämässäni puikoilla!) ja löydettiin myös yksi kukkiva kirsikkapuu!

Täällä kuvaillaan nyt pelkällä puhelimella, koska kamera pääsee huoltoon luultavasti vasta Suomen päässä. Puhelimella kuvailu tuntuu vaan jotenkin todella kömpelöltä, eikä kuvia tule napsittua ihan samalla tahdilla kuin mitä kameralla tulisi, mutta jotain matskua yritän kuitenkin saada aikaiseksi tänne!


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Olisi kyllä ehdottomasti mageeta once in a lifetime matkustaa Japaniin vähintään suurena mangan ja animen seuraajana teinivuosilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä ihanan näköistä, vaikka talvi onkin! voin kuvitella miten kaunista täällä on sitten keväällä kun kaikki kirsikkapuut kukkii! :) Mutta todellakin käymisen arvoinen paikka!

      Poista