2019/02/28

KOTONA OLLAAN! - ASIOITA JOITA TEEN MATKAN JÄLKEEN


Hellouu taas Suomen päästä! Jetlag vähän ilmeisesti painaa vielä kun olen taas herännyt aamu kuudelta, mutta onpahan hyvin aikaa viettää rauhallinen aamu ennen hierontaa ja ripsihuoltoa! Kotona olo fiilikset on ihan jees, mutta toivoin saapuvani ihanaan keväiseen auringonpaisteeseen, mutta heti kotiin päästyä se vaihtui ihanaksi räntäsateeksi ja harmaudeksi, jostain kumman syystä aloin jo miettiä mihin matkustaisin seuraavaksi..  Mulla odottaa kauheasti tekemistä täällä kotona, mutta en halua kuitenkaan luoda siitä mitään stressiä ja painetta, vaan teen asiat sillon kun on fiilistä niihin! Muutenkin ihan kiva laskeutua kevyesti tähän arkeen eikä elää liiallisen aikataulun kanssa!

Koko kahden kuukauden ajan on tuntunut todella hassulta ajatukselta, että meillä on täällä koti joka odottaa. Näin jälkeenpäin mietittynä olisin tehnyt tämän asian toisin - olisin  ennen matkaa irtisanonut meidän kämpän, laittanut tavarat johonkin varastoon ja ollut kodittomana tämän ajan. Nyt olisi tavallaan ihana aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, etsiä uusi koti ja aloittaa ihan uudenlainen arki. Toisaalta taas ihan kiva ajatus, että on koti joka odottaa, eikä tavarat pelkästään muuttolaatikoissa. Joulukuu oli muutenkin melko hektinen kuukausi, niin jos siihen väliin olisi pitänyt pakata kaikki kamat kasaan, niin olisin varmaan ollut rättiväsynyt tänne matkalle lähtiessä!


Mitä juttuja mä ajattelin tehdä tässä tulevina päivinä?


- Pesen loput pyykit. Onneksi viimeisessä Airbnb kämpässä meillä oli pesukone, joten pesin lähes kaikki vaatteet siellä ennen viimeiselle lennolle lähtöä. Matkalaukku on onnekseni jo purettu, olin kotiinpäästyä ihan innoissani purkamassa sitä, kun viimeiset kaksi kuukautta on saanut aina muutaman yön jälkeen pakata sen uudelleen! Nyt ei ihan hetkeen tarvitse ainakaan noin suurta määrää pakkailla :D

- Varaan ajan viimeiseen rokotukseen. Saatiin ennen matkalle lähtöä A- ja B-hepatiitti rokotteista kaksi rokotetta, joten nyt olisi tarkoitus ottaa vielä viimeinen pistos.

- Tänään tosiaan olisi tarkoitus mennä ripsihuoltoon ja hierontaan. Ihana päästä heti kotiinpaluttua laittamaan ripset takaisin ja hierontaan pitkän matkustamisen jälkeen!

- Lähteä lenkille ja salille. Balilla sairastumisen jälkeen mun liikuntaan ei ole kuulunut oikeastaan muuta kuin kaupungilla käveleminen ympäriinsä, niin odotan aika innolla että pääsen taas treenaamaan! (harmi vaan että nuo superliukkaat kadut ja räntäsade ei kauheasti inspiroi lähtemään sinne lenkille.. :D)

- Hoidan kevään blogiasioita - olen myös aika inspiroitunut tämän blogin suhteen joten postausideoita olisi kyllä tiedossa! Kamera lähtee vaan tänään huoltoon ja toivon, ettei se viipyisi siellä liian pitkään..

- Alan myös perehtymään siihen videokuvailuun, nyt kun meillä on ainakin kuvauskalusto tämän suhteen kunnossa! (ehkä nyt kun oma kamera on huollossa niin on pakko napata tuo uusi Gopro testattavaksi?)

- Teen kotona kevätraivauksen ja heitän kaikki turhat jutut kirppikselle! Ehkä kirppisrahoilla sitten voisin hankkia kauan haaveileman varsi imurin tai rahin vaatehuoneeseen?

- Tuon raivauksen lisäksi haluaisin taas saada järjestystä parempaan kasaan ja sitä varten on varmaan käytävä pienellä Ikean reissulla.

- Alan suunnittelemaan seuraavaa matkaa joka starttaa kesäkuussa, jee!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti