2019/02/18

OSAKA & NARA

Arvatkaa mitä! Kamerani ei suinkaan ole päässyt korjaukseen vielä enkä ole hakenut uutta kaupasta, vaan päätin kovalla sinnikkyydellä jatkaa kuvaamista, vaikken tiedä yhtään mitä kuvaan. Tässä kuitenkin Narassa otettuja kuvia, jossa käytiin eilen päiväretkellä! Okei, kuvaaminen on tosiaan melko haastavaa, koska ei yhtään tiedä millaisia kuvista tulee, minkä valoisia ne on jne, mutta yllättävää, että muutama onnistunut otos sieltä kuitenkin löytyi! Muutenkin olen superiloinen näistä kamerakuvista, koska jotenkin tuntuu, etten ole yhtään tyytyväinen noihin puhelimella otettuihin kuviin, onhan nämä huomattavasti parempi laatuisia.

Nara oli yllättävän söpö pieni kaupunki, jonne lähdettiin käymään täältä Osakasta. Junalla matka kesti jonkun puolisen tuntia, eikä tuonne peura paikkaan ollut kovinkaan pitkä matka kävellä juna-asemalta. Peurojen syöttämisen ja silittelyn lisäksi kierreltiin muutamilla temppeleillä, yritettiin onkia meille pehmolelua sellaisesta pelikojusta ja käytiin ottamassa yhteiskuvia purikura-kuvauskopissa!

Naran lisäksi ollaan oltu kolme yötä Osakassa ja ollaan lähinnä kierrelty ympäriinsä eri paikoissa. Täällä shoppailu- ja ruokailumahdollisuuksia tuntuu olevan äärettömän paljon! Meistä molemmat on aina ensin vähän skeptisiä uusien ruokapaikkojen suhteen, mutta ollaan muutamaan otteeseen kuitenkin käyty japanilaisessa ravintolassa tilaamassa ruokaa ilman, että ruokalistassa lukee sanaakaan englantia ja saatu tosi hyvät ruoat!

Huomenna taas napataan juna ja lähdetään kohti Hiroshimaa, jossa vietetään pari päivää ennen Tokioon paluuta! Meidän reissu kestää enää viikon verran, jotenkin outo ajatus lähteä takaisin kotiin täältä..
2 kommenttia: