2019/02/25

56 PÄIVÄÄ MAAILMALLA - MILTÄ KOTIINLÄHTÖ TUNTUU NYT?

Huomenna olisi tarkoitus pakata matkalaukku viimeisen kerran ja ottaa viimeinen lento kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kaksi puuduttavaa lentoa on siis edessä päin, ennen reissuun lähtöä tykkäsin oikeasti matkustaa lentokoneella, mutta nyt kun on kahdeksalla lennolla tönöttänyt kahden kuukauden sisään, niin ei enää hihku niin innosta siitä touhusta. Varsinkin yli 7 tunnin lennot alkaa rasittamaan ainakin omaa pääkoppaa ja loppulennon saan istua inhottavan päänsäryn kanssa.

Kaksi viikkoa Japanissa on mennyt taas ihan supervauhdilla, mutta nyt kuitenkin olen jo vähän paremmalla fiiliksellä lähdössä kotia kohti, eikä niin, että kotona odottaa joku suuri valtava mörkö. Nyt fiilikset on ehkä vähän inspiroituneemmat, odotan jopa kotona että pääsen hoitamaan näitä blogiasioita ihan ajatuksen kanssa, kun nyt matkalla tätä on saanut näpytellä vähän silloin tällöin, joka päivä on ottanut kuvia ja sitten illalla ennen nukkumaanmenoa on silmät ristissä yrittänyt saada tekstiä aikaiseksi tänne. Myös arkiset rutiinit kuulostaa aika ihanalta ajatukselta, koirien kanssa aamulenkit, suomalaista ruokaa (niitä irtokarkkeja!!) ja näköjään myös Suomen päässä on paistanut aurinko, joten aika ihanaa palata sinne kun illat on jo pidempiä ja kevät aurinko paistaa! Jotenkin samaan aikaan on hassua ajatella, että täältä hyppää vielä talven keskelle, kun voisi hyvin ajatella Suomessakin olevan yhtä kevät kuin Tokiossa. Ehkä otan yhden kukkivan kirsikkapuun täältä kotiin niin siitä tulis jo aika kevätfiilis?

Tämän postauksen kuvat otettiin Akihabarassa, jossa oltiin käymässä lauantaina ja siellä käytiin myös söpössä kissakahvilassa! Ollaan oikeastaan vaan kierrelty Tokiota ympäriinsä ja nyt viimeinenkin päivä olisi tarkoitus käyttää samalla tavalla. Kameran rikkoutumisen jälkeen kuvausinspis kyllä laski totaallisesti nollaan, mutta onneksi aloin vaan räpsiä silti kuvia, koska löytyy sieltä näköjään onnistuneitakin otoksia!

Nyt kuitenkin alan valmistautua viimeiseen päivään ja lähdemme kiertämään ainakin Shibuyan suunnalle. Saatan ajastaa tänne jonkun postauksen tälle viikolle, mutta muuten kirjoittelen varmaan seuraavan kerran sitten kotioloista!


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas ja kissakahvila <3 Toivottavasti loppumatka sujuisi paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kissakahvila oli niin ihana! <3 Onneksi toi lento meni todella mukavasti! :)

      Poista