2019/02/12

LAST DAY IN BALI

Helou täältä helteisestä Balista! Kymmenen päivää balielämää takanapäin ja oisin voinut olla täällä pitempäänkin, mutta toisaalta olen taas mieluusti siirtymässä seuraavaa maata kohti, nappasin nimittäin muutama päivä sitten jonkun ihanan pöpön itselleni ja olen saanut olla sänkypotilaana viimeiset päivät.. Huominen päivä pitäisi matkustaa koko päivän (kaksi lentoa ja hiukan pitkä vaihtoaika vielä, nice), joten jännittää hiukan mikä on vointi huomenna. Vaikka rakastan hellettä ja olen todellinen vilukissa niin nyt kipeänä sitä kyllä toivoo jo pääsevän hiukan viileimpiin olosuhteisiin ja onneksi seuraava maa onkin sellainen! 

Blogin päivittely on myös välillä vähän jäänyt, tai en ole sitä kirjoitellut siihen tahtiin kuin toivoin. Koska postausaiheitahan mulla olisi todella todella todella paljon! Mutta ehkä reissupostauksia voi päivitellä tänne myös jälkikäteen right? Kamerani sai myös eilen hiukan osumaa, säikähdin kun apina lähestyi hotellihuoneen oveamme ja kolautin kameran näytön kaiteeseen niin, että näyttö meni lähes kokonaan pimeäksi, eli sillä joutuu nyt kuvailemaan täysin sokkona. Joudun siis kuvailemaan tästä edespäin puhelimella, mikä harmittaa kyllä, koska en ole ikinä tykännyt kuvailla puhelimella mitään, vaan kamera on aina tuntunut paljon luontevammalta. Ostin myös Ausseista uuden putken kameraan, mutta odotellaan nyt Suomeen saakka että kamera saadaan huoltoon! 

Nyt kuitenkin suljen läppärin, pakkaan matkalaukun ja menen unille, aikaisin aamulla on jo lähdettävä kohti lentokenttää! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti