2019/04/17

MUSTAVALKOISTA KOTIIN

Meidän sisustukseen on vihdoin tullut muutoksia! Aika monet timanttiset koristeet ja huonekalut on lähteneet uusiin koteihin, mutta vielä muutamia juttuja olisi tarkoitus myydä ja vaihtaa johonkin uuteen. Nyt kuitenkin olen saanut uutta ilmettä kotiin ihan tekstiilien vaihtamisella ja värivalinnaksi meille osui nyt mustavalkoinen. Vuosi sitten en olisi voinut edes kuvitella meille kauheasti mitään mustia asioita, koska se tuntui jotenkin niin kovalle värille. Nyt kuitenkin olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä mustalle värille ja kaipasin kotiimme jotain rouheutta vaaleanpunaisen ja valkoisen keskelle. 

Kiva kun tekstiileillä sai muutettua kodin ilmettä jo heti erilaiseksi. Mustavalkoiset tyynynpäälliset nappasin mukaan Ikeasta ja samalla otin mukaan myös ihan kangasta, josta tehtiin vielä makkariin isommat tyynynpäälliset ja koirille uusi peti! Olen nyt turhankin paljon innostunut tästä mustavalko raidallisesta tekstiilistä, kun hankin näiden lisäksi myös viherkasvien ruukkujen ympärille raidallisia pussukoita ja Marimekolta tasaraita mukeja..

Mulla on ollut nyt hirveä hinku sisustaa kotia aivan uuteen uskoon, vaikka edelleenkään en ole ihan satavarma kaikista jutuista, mitä haluaisin, mutta yritän opetella sisustamaan pikkuhiljaa ja etsimään täydellisiä yksilöitä meidän kotiin. Vihdoin myös löysimme meille uuden sohvan ja tämä vanha sohva olisi tarkoitus raahata mökille kunhan maalaushommat saadaan sieltä ensin pois alta. Sohvan lisäksi olen vähän haaveillut uusista tauluista ja viherkasveista ja myös parvekkeen sisustamisesta, mutta ehkä on odotettava vielä että kelit lämpenisi vähän lisää!

Iskeekö sulle sisustusinspis näin keväisin?
2 kommenttia:

  1. Upeat nuo kirjaintyynyt, mistä tuollaisia saisi? <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on Balmuirin tyynynpäälliset ja itse ostin nuo Millan Putiikki nimisestä liikkeestä, mutta noita löytyy kyllä useastakin paikasta! :)

      Poista