2019/04/07

NÄIN VALEHTELEN SOMESSA

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.
 Totta. Niinkuin tämänkin postauksen kuvat on otettu juuri tällaisessa paikassa, johon halusin mennä koska sieltä saisi hyviä kuvia! En ole mikään ruokahifistelijä, joten aika harvoin kuvaan mitään ruoka-annoksia, mutta tykkään jos ravintolan/kahvilan/hotellin sisustus on hyvä paikka kuvaukseen. Tällä pikkukylällä ei nimittäin kauheasti ole tällaisia paikkoja, niin etenkin lomamatkoilla otan kivannäköisten paikkojen osoitteita ylös ihan kuvausreissua ajatellen.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.
 Kyllä mutta sisustaisin muutenkin kodin samalla tavalla. Blogiin tein joskus aikoinaan kattauspostauksia joka kuukausi ja todella harvassa kattauksessa on oikeasti syöty, koska me ei yleensä syödä ruokapöydässä melkeenpä ikinä :D Musta on kuitenkin kiva tehdä kaikkia visuaalisia asetteluja ja pitää asioita kauniisti esillä. Asukuvauksiin valitsen myös yleensä vähän hienomman asun, jota en ihan jokapäiväisesti välttämättä pukisi (koska yleensä arkena mulla on perus legginssit ja huppari päällä, joten en jaksaisi kovinkaan montaa tällaista asukokonaisuutta kuvailla tänne!)

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.
Aikalailla totta! Harvoin ole innokas kuvaamaan itseäni jos pidän vapaapäivää meikistä. Yleensä ottaen kuitenkin meikkaan lähes päivittäin edes vähän, joten suurimmassa insta stories videossakin on yleensä jotain meikkiä.



Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.
En tietystikään halua mainostaa blogissani jotain, mikä ei sovi omaan henkilöbrändiini. Miksi esimeriksi mainostaisin jotain lasten turvaistuinta kun en tiedä lapsista hölkäsen pöläystä? Haluan myös tuoda omissa somekanavissa sellaisia asioita, jotka kuuluvat omaan elämääni ja itseeni, enkä yritä olla mitään muuta.

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.
Muokkaan aina kuvani, mutta pääasiassa teen vain valotukseen ja kontrastiin liittyviä muutoksia. Joskus saatan muokata kasvoilta finnin pois mutta en ikinä lähtisi muokkaamaan ulkonäköäni erilaiseksi ja paremmaksi (enkä tätä edes osaisi tehdä).

Silottelen elämääni somessa.
Kuvaan someen niitä kohokohtia elämästäni, mutta saatan kirjoittaa tänne myös juttuja niistä huonoista päivistä. Haluan kuitenkin pitää somekanavani pääasiassa positiivisena, joten en halua tänne jakaa liian henkilökohtaisia asioita. En myöskään aina jaksa/kerkeä päivitellä jostain normaalista päivästäni, koska siinä ei ole itseni mielestä mitään erikoista kuvattavaa.


Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.
 Valitettavasti kyllä. Etenkin blogin alkuaikoina otin oikeastaan kaikki tarjoukset mitä ikinä tulikaan. Eniten näissä kaduttaa se, että olen ihan pilkkahintaan mainostanut jotain tuotetta. Nykyään en todellakaan tartu jokaiseen yhteistyötarjoukseen, vaan valitsen aina tarkkaan kenen yrityksen kanssa teen yhteistyötä ja saanko siitä myös oikeanlaisen korvauksen.


Bloggaajien elämä on glamourista.
Mä ainakin elän hyvin normaalia elämää joten sanoisin että ei se taida olla! En myöskään pahemmin käy missään blogitapahtumissa tai ulkomaan pr-matkoilla, joten mun bloggaajaelämä ei ainakaan ole mitään erikoisen glamourista :D

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.
 Joo ja en. Joskus ajattelen että oispa kiva saada kuvia tässä paikassa, mutta ei tämä mitenkään pakkomielteistä ajattelua ole. En myöskään päivitä Instan puolelle jokaista erikoista hetkeä, vaan sinne pääsee just sellainen kuva minkä sillä hetkellä haluan sinne julkaista.

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.

 En tosiaankaan! En myöskään usko että musta olisi yhtään keskustelupalstaa olemassa :D 
 


Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen.

En ja tunnen myös todella vähän ketään muita bloggaajia. Haluaisin tutusta muihin bloggaajiin vain että saisin samanhenkisiä ystäviä joilla oisi sama harrastus ja mielenkiinto. 

Bloggaaminen ei ole oikea työ.
 Bloggaajan työ on työtä siinä missä muidenkin työt! Tähän saisi kulumaan ihan tuhottoman paljon aikaa ja itsekin voisin heittämällä kuluttaa 8h tietokoneella istuen. Bloggaajien työhön kuuluu postauksien teon lisäksi niin paljon, joten se vie todellakin aikaa. 

Ostan tuotteita tai vaatteita ainoastaan kuvattavaksi.
 Enää en. Jossain aikaa ostin jotain rekvisiittaa kuvauksia varten, mutta nykyään yritän pärjätä niillä mitä kotoa löytyy. Vaatteita ostan myös vain ja ainoastaan siksi että käytän niitä muulloinkin kuin asukuvauksien yhteydessä. Nyt kun olen raivannut kotiamme ja haluan päästä kaikesta turhasta eroon, niin en halua myöskään ostaa tänne mitään turhia roinia nurkkiin pyörimään.

 
 
 

2 kommenttia: