2016/09/07

FUJIFILM INSTAX MINI 8Kamera kokoelmani sai eilen lisäystä kun puhelimeeni tuli tekstari, jossa kerrottiin että paketti olisi noudettavissa! Odotin niin innoissani, että saan tämän ihanan pikku porsaan näköisen kameran käyttööni.

Kyseinen kamera onkin siis Fujifilm instax mini 8. Näitä löytyy vaaleanpunaisen lisäksi ainakin valkoisena ja mustana. Kyseinen kamerahan on siis vähän kuin polaroid kamera ja olenkin polaroid kamerasta haaveillut todella kauan. Polaroid kameroita ei vaan löydä oikein mistään ja niihin filmejä on vielä hankalempaa löytää. Nyt onneksi on löytynyt vastaava söpö pikkukamera, josta saa filmikuvia heti tulostettuna. Kuvat tulee pankkikortin kokoisina ja muuta miinusta en ole tästä vielä keksinyt, kuin sen että filmi maksaa ainakin Suomesta ostettuna noin 1e/kpl. Vaikka filmi onkin kallista, niin saa näistä ihan eri tunnelmallisia kuvia, kuin järkkärillä ottaessa. Haluankin ehdottomasti saada tällä kaikkia kivoja bile ja kaverikuvia!

Kameran tilasin adlibrikseltä ja hintaa kameralla oli 89e. Myöskin gigantissa näytettiin myyvän näitä! 
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eiks ookki! :) Voisin koko ajan kuljettaa tätä mukanani hahah!

   Poista
 2. Nää on hauskoja! Ja kivan retromeininki, kun tulee paperikuvat suoraan muistoksi vaikka just seinälle tms! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep niin on! ajattelin et toi ei näytä niin retrolle mut onneks ne on lähes samanlaisia kuin oikeassa polaroidissa :)

   Poista
 3. Voi ku nää on söpöjä :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista