2016/09/22

OUTFITS FOR HOME 

Heippa! Olen pitänyt hetken hiljaisuutta blogin puolella, koska olen vaan viettänyt vaan lomaa ja koittanut heittää välillä aivot narikkaan. Kamerallakaan ei ole tullut räpsittyä ihan hirveästi kuvia, joten Lappipostaus saa odottaa loppuviikkoon. Tulin nyt kuitenkin edes vähän kirjoittelemaan tänne, mutta en kuitenkaan mitään perinteisiä asukuvia. Napsin viime viikonloppuna hiukan erilaisia kuvia, nimittäin asuja, joita yleensä tulee käytettyä kun saa vaan möllötellä kotona Netflixin ääressä. 

Ihan ehdoton oloasu on tämä satiininen Victoria Secret`sin aamutakki, jota metsästin Teneriffan reissulta saakka. Silloin näin tuollaisen ihanan pinkin aamutakin siellä, mutta harmikseni en löytänyt sitä enää mistään. Nyt kuitenkin viime jouluna Lontoon reissulla sattuikin onni ja löysin tämän VS:n liikkeestä! 

Toinen löhöilyasuni on perus pyjama-asu ja ihanan pehmeät tohvelit! Nämä tohvelit kylläkin löytyy turhan usein koirien pedistä ja ovatkin olleet jo hetken aikaa käytössä, eli uusille karvarohveleille olisi kyllä käyttöä! Tuo harmaa toppi on ollut luotto pyjamatoppinani jo 7-luokalta saakka (koko asu h&m)

Ja lisää pyjamahousuja! Ylä-asteella keräyskohteenani oli sellaiset isot pitkälahkeiset pyjamahousut, jossa piti olla mahdollisimman erilaisia kuvioita (Seppälästä löytyi parhaimmat tietysti) ja minulla olikin tuolloin niitä housuja about 15 kappaletta. Nyt en niinkään ole innostunut enää sellaisista, vaan ihastun kaikkiin tällaisiin shortsimalleihin ja niihin on taas kiva yhdistää joku väljä neule tai paita! (pyjamahousut h&m, Nyöripaita Gina tricot)

 Myöskin kaikki printtipaidat on ollut aina suosiossani! Nykyään en paljoa pue niitä arkipukeutumiseen, mutta kotona käytän niitä kylläkin. Isohkot t-paidat kivoilla printeillä ja hiukset sekavalla nutturalla; kotilookki on aika bueno. Toi söpöläinen disney paita löytyikin Lontoon Primarkista.

Olen myös melkoinen vilukissa ja yleensä tarvitsen kaikenmaailman viltit käyttööni, mutta sitten on myös ihanan pehmeä ja lämpöinen velourasu! Pinkki huppari löytyi Victoria Secret`siltä, mutta harmikseni en ostanut samaan sarjaan kuuluvia housuja.  Cubuksesta löytyikin sitten nuo vähän vaaleanpunaisemmat velourhousut.

4 kommenttia:

  1. Tollanen suttu nuttura sopii sulle hyvin ja muuhunki tarkotuksee ku kotiluukkii! Paljo parempi ku hiukset auki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa kiitos! En ole kyllä ikinä osannut olla kauheasti tuollaisen nutturan kanssa, mut kai sitä voisi koittaa muuallakin kuin kotona ;)

      Poista
  2. Olis kiva nähdä tollanen nuttura asussa :) ja kiva jos kertoisit sun hius projektista,näyttää hiukset huomasti kasvanneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva tietää, laitan tän nyt korvan taakse et täytyy laittaa hiukset nutturalle useemminkin :D meinasinkin tehdä projektista postausta jossain vaiheessa, on nää onneks jo vähän kasvaneet lähtötilanteesta!

      Poista