2016/09/10

WEDDING THINGS 

Päivitellääs tänne vähän kuulumisia tuolta hääsuunnittelun puolelta. Blogin puolella en nyt ihan niin hirveästi tule näyttämään meidän hääjuttuja, ihan sen takia koska hyvin monet tuttuni lukee tätä blogia ;) Hääpäivä on kuitenkin monelle jo tiedossa ja tällä hetkellä h-hetkeen olisi alle 10 kuukautta aikaa, käääks!

Välillä on ollut kausia, milloin en ole jaksanut edes ajatellakaan koko hääjuttuja. Vähän aikaa sitten kuitenkin aloimme askartelemaan kutsukortteja kaasoni kanssa, niin sain vähän uutta inspiraatiota ja olenkin nyt saanut askarreltua uusia juttuja valmiiksi. Tehtävää näiden häiden eteen on kuitenkin vielä hyyyvin paljon jäljellä, mutta enemmänkin tulee varmaan tehtyä niitä ensi vuoden puolella. Onneksi kuitenkin tärkeimmät asiat on hoidettu, kuten kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu, valokuvaus jne!

Häihin olisi tosiaan alle kolmesataa päivää ja eilen päätimmekin häämatkamme kohteen. Alunperin suunnitelmana oli lähteä Ranskaan ja kierrellä siellä ja käydä disneylandissa. Sain kuitenkin yksi päivä älynväläyksen, että New York olisi sellainen kaupunki, johon voisi hyvin matkustaa heinäkuussa. Ehdotinkin Harrille tätä ja sehän innostui heti ajatuksesta! Varasimmekin jo lennot valmiiksi, eli ensi kesänä pääsemme lomailemaan myös ihan Nykiin, jeee! Melko jännää, mutta kivaa kun on häidenkin jälkeen joku asia mitä odottaa innolla!

Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmän tällaisia hääaiheisia postauksia? Ja jos on jotain erikoisia hääpostaustoiveita, niin voisin mahdollisesti jotakin tänne toteuttaa :) 

4 kommenttia:

 1. Joo lisää hääjuttuja! Nähdään niin harvoin ettei ehdi jutella kunnolla ni tän blogin kautta pystyis fiilistelemään edes vähän :D Tosin ymmärrän kyllä ettei kaikkea halua paljastaa etukäteen täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no täytyis kyllä raportoida useammin näitä hääjuttuja :D mutta ehkäpä mää jotain voin tännekin paljastaa niistä!

   Poista
 2. Jee! Hyvä häämatkakohde! Jos tarviitte, niin multa saa sit vinkkejä missä käydä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ootan aika innoissani tuota matkaa! Ja joudut varmasti antamaan nyki vinkkejä! :D

   Poista