2016/09/18

RIGHT NOW

Heippa! istuskelen just nyt autossa ja nyt aamulla starttasimmekin meidän Lapin reissun! Lähdettiin tänään ajelemaan kuuden jälkeen aamusta ja nyt ollaan vähän ajan päästä Kemin kohdalla menossa. Tänään siis ensimmäisenä stoppina menemme Rovaniemelle yöksi ja sinne ystäväni Sannan luokse! Ihanaa nähdä tuota "lapinsiskoa" taas pitkästä aikaa, viimeksi olemme nähneet reilu vuosi sitten.

Oli muuten yllättävän hankalaa ja samaan aikaan helppoa pakata tänne reissuun. Mukaan piti valikoitua lämpimiä vaatteita, koska Lapissa on luultavasti vähän kylmempi kuin meillä. Sen lisäksi matkalaukkuun valikoitui enimmäkseen rentoja vaatteita ja lenkkeilykamppeita. Yleensä kun pakkailuhirmuna mietin valmiiksi asukokonaisuudet reissuun valmiiksi (ja yleensä myös suurinosa vaatteista jää käyttämättä reissussa koska shoppailen kaikki uudet vaatteet reissun päältä, heh..) Nyt kuitenkaan tämän reissun tarkoitus ei ole shoppailla, jos en meinaa mitään poroneuletta pukea ylleni!

Huomenna tosiaan lähdetään Rovaniemeltä vielä eteenpäin Pyhätunturille, jossa vietämmekin sitten ensi viikon ajan. Ei ole mitään hajua, mitä kyseisessä paikassa voi edes tehdä, mutta lomailu onkin nyt tämän reissun tarkoitus, eli ei jaksa turhaan suunnitella liian tarkkaan jokaista päivää :) Ihana kuitenkin nähdä miltä Lappi näyttää näin ruska-aikaan!


2 kommenttia: