2016/09/15

KEITTIÖELÄMÄÄ

Keittiön puolelta ei olekaan blogissani paljoakaan postauksia. Olenkin miettinyt, kun telkkarista tulee ohjelma "keittiöelämää" niin meillä siinä kuuluisi heinäsirkkojen sirkutusta ja joskus joku kävisi jääkaapilla :D Olen superhuono tekemään ruokaa ja vielä laiskempi tekemään sitä. En ole oikein ikinä innostunut ruuanlaitosta ja kotitalouden numeronakin taitaa paistaa hieno kuutos numero.. Ajattelin myös, kun keittiöremontti tuli, että nyt alan tekemään ruokaa, koska on tietysti parempi ja uudempi keittiö käytössä. En kuitenkaan ole tehnyt ruokaa sen enempää, en nimittäin tykkää sotkusta mitä ruuan tekemisestä tulee!

Vaikka ruuanlaitto ei olekaan mitään lempparipuuhaani, niin tykkään kuitenkin hirveästi ostella kaikkia uusia lautasia (kerään Pentikin Valo sarjaa), kulhoja, koirien ruokakippoja ja servettejä! Syömme myös ehkä vähän liiankin harvoin ruokapöydässä, mutta silloin kun saan innostuksen tehdä jotain ruokaa, niin tykkään myös kattaa pöydän eritavalla joka kerta.


Vaikka ruuanlaitto on aika mälsää ja ehkä mälsempää on kävellä kaupassa ja koittaa miettiä, mitä sitä voisikaan taas syödä, niin leipominen on paljonkin  kivempaa! Leipomisia tulee tehtyä vaan myöskin vähän liian harvoin (ehkäkin sen sotkun takia). Olen vaan tässäkin asiassa vähän surkea, nimittäin koristelupuolessa. Alan myös innoissani useasti leipomaan kun nään jonkun ihanan kakun, mutta sitten todellisuudessa se kakku tuleekin näyttämään todella paljon erilaisemmalta, kuin itse kuvassa :D Nimimerkillä. olen tehnyt kyllä niin hölmön näköisiä sokerikuorrutekakkuja, muffinssikoristeluja kuin onnistunut pilaamaan juustokakun ulkonäön..


4 kommenttia:

 1. kaunis keittiö :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hei mistä noi ihanat nimikoidut koirankipot on, vai ootko itse tuunannut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupit oon ostanut tuurista mutta tarrat on teetetty niihin sitten! :)

   Poista