2016/09/09

SYKSYINEN KOTI


Miten saada sitä kodikasta tunnelmaa kotiin? Itselläni ainakin laitan kotia aina vuodenaikojen mukaisesti erilailla ja syksyistä tunnelmaa saakin kotiin melko helposti. Nytkin olen kaivanut kaapeista pehmeimmät viltit esille, ostanut vaniljan tuoksuisia kynttilötiä ja laittanut tuikkupuun olkkarin sohvapöydälle. Lyhdyt myöskin kuuluvat minusta syksyn tuloon ja niitä meillä löytyikin jo ulkoa, mutta sisälle kaipasin kuitenkin uutta lyhtyä. Nappasinkin kainalooni yksi päivä ihan Ale-makasiinistä tuon jättimäisen lyhdyn, jonka laitoinkin sitten makkariin sängyn viereen! Niin ihanan tunnelmallinen noiden pallovalojen kanssa.

Viikonlopuksi ei olekaan mitään erikoisempia suunnitelmia tiedossa, paitsi pikkujuttuja mitä pitäisi hoitaa. Piha pitäisi laittaa syyskuntoon ja muuten hoidankin blogi/työasioita. Illalla onkin sitten aikaa vaikka möllöttää siellä sohvalla viltin alla ja katsoa Netflixistä elokuvia tai askarrella hääjuttuja. Syksyllä on vaan niin kivaa olla kotona!


7 kommenttia:

  1. Tosi ihanan ja kodikkaan näköistä! Tommoset pallovalot on ihania, multa löytyy samanlaiset omasta kämpästä ja ne tuo kyllä kivaa tunnelmaa huoneeseen :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kommentti<3 noi pallovalot kyllä tuo kivasti tunnelmaa eikä ole yhtään niin jouluvalomaiset :)

      Poista
  2. Valoisa, Seesteinen ja kodikas <3 Kaunista :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noita asioita haenkin juuri sisustuksella! kiitokset :)<3

      Poista
  3. Teillä näyttää niin kauniilta ja kodikkaalta!

    VastaaPoista
  4. Suloisen syksyistä! Aivan ihana tuo lyhty pallovaloineen <3 Meillä syystunnelmaa kotiin tuovat lähinnä lasten keräämät lehti- ja muut kimput ;)

    VastaaPoista