2018/01/20

10 KOSMETIIKKA SUOSIKKIANI

Ansaitsisin kyllä joka vuosi varmaan jonkun huonoimman ihonhoitaja-pokaalin, en nimittäin ole kovinkaan innokas tutustumaan uusiin kosmetiikkatuotteisiin enkä myöskään käytä kauheasti aikaa tai rahaa ihoni hoitamiseen. Minusta yksinkertainen hoito riittää, tarpeeksi kosteutta iholle sekä hiuksille! Meikkejä tietysti voisin ostaa vaikka ja kuinka ja mitä söpömpi purnukka on kyseessä, niin sen varmemmin tuote lähtee mukaani..

Kosmetiikkatuotteissa olen kokeillut useita eri hintaisia tuotteita, mutta harvoin niissä huomaan mitään sen suurempia eroja. Nyt kuitenkin listasin ne mun luottotuotteet, joita voisin ostaa uudelleenkin! Osa tuotteista onkin sellaisia, jotka ovat kulkeneet matkassani vuosia ja osa vain hetken aikaa!


Urban Decayn Makeup setting spray on ollut käytössäni jo reilu vuoden ajan ja tätä kiinnitesuihketta on jäljellä vielä runsaasti! Tätä olenkin käyttänyt satunnaisesti aina meikin kiinnittämiseen ja meikkipohja on pysynyt silloin ainakin koko päivän hyvin kasvoilla!


 L300 Cleansing Mousse on vaahtoutuva meikinpoistoaine, jonka kanssa ei tarvitse paljoa ollenkaan hangata silmämeikkejäkään irti. Tämä myös käy ripsienpidennyksien kanssa ja olen huomannut että ripsetkin ovat pysyneet kauemmin paremmassa kunnossa kun olen käyttänyt tätä kasvojen pesussa!


Too Faced Highlight tuli ostettua New Yorkin Sephorasta. Tämä on kyllä ollut kivan näyttävä highlight, mutta haluaisin vielä päästä kokeilemaan Jeffree Starin tuotteita! Plussaa myös ehdottomasti tästä sirosta ja nätistä purkista!


St. Moriz Tanning Lotion. Tämä on ollut monta vuotta jo suosikki itseruskettavani, jota käytän ympäri vuoden ajan. Itseruskettava on helppo levittää ja se näkyy heti iholla. Myöskin kuivuminen tapahtuu äkkiä, eikä iholle jää sellainen lähmänen olo.


Paul Mitchell Skinny Serum. Tämä sama hiusöljy on nähty yleensä läpinäkyvässä purnukassa ja vihreällä korkilla. Nykissä kuitenkin samainen öljy löytyi myös söpöstä vaaleanpunaisesta purnukasta, joten nappasin tämän heti mukaani! Tämä on ollut suosikki hiusöljyni jo parturi-kampaaja kouluajoilta, joten tästä en kyllä tule luopumaan varmaan koskaan! Öljy on ihanan kevyttä, eikä jätä hiuksia yhtään rasvaiseksi. Myöskin pidennysten käyttämisessä tämä on ollut ehdoton tuote!


Nyxin soft matte lip creamit on huulituotteissa luottotuotteitani. Minulla on lähes aina kuivat huulet ja suurinosa huulipunista häviää huulilta heti hetken kuluttua. Nämä on kuitenkin osoittautunut lemppareiksi ja kivoin sävy tähän mennessä on tämä Los Angeles!Hiusten hoito on ollut viime vuosina tärkeä osa hiustenlaitossa ja olenkin kokonaan luopunut hopeashampoonkin käytöstä. Olen nyt satsannut hoitoaineisiin ja siinä mulla toimiikin Goldwellin Rich Repair hoitoaine, johon ihastuin jo silloin kouluaikoina. Sen kaverina on toiminut KC Color Mask sävyssä Vanilla, joka samalla hoitaa ja sävyttää hiusta.


Häihin ostin kasvonaamion meille laittautumista varten (toiselle kaasolleni tämä ei kuitenkaan ihan sopinut kun hän sai vaan ravunpunaisen naaman itselleen :D) Itse olen kuitenkin tykännyt tästä Glam Glown hopeasta kasvonaamiosta ja välillä onkin kiva rentoutua illalla vaan tekemällä kasvonaamion itselleen!Viimeisenä tuotteena löytyy uusin meikkiostokseni. Jouduin luopumaan Rimmelin nestemäisestä eyerlinestä kun kyseistä meikkimerkkiä ei myydä enää täällä. Otinkin sitten kokeiluun Maybellinen Curvitude eyerlinen, johon tykästyin kyllä aivan täysin! Yleensä tällaiset kynänmalliset eyerlinet ovat jättäneet liian hailakan jäljen, mutta tästä tulee tosiaankin hyvin mustaa väriä ja tällä on helppo tehdä siistit rajaukset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti