2018/01/19

VIIME AIKOJEN PLUSSIA JA MIINUKSIA

Helou! Mitä teidän perjantaihin kuuluu? Ajattelin kirjoitella tänään taas tuollaista friday list- tyylistä postausta, mutta käykö se liian tylsäksi, jos joka viikko on ne samat kysymykset? :D Tai sitten ehkä keksisin jotain uusia kysymyksiä siihen postaukseen aina, let see. Nyt kuitenkin kun lueskelin Hennan blogia, niin ajattelin toteuttaa pitkästä aikaa tällaisen postauksen, johon listaan vaan viime aikojen plussia ja miinuksia arjen keskeltä!


+ Pari vaatepakettia, joista jokainen vaate on ollut kiva! En ole shoppaillut pitkään aikaan vaatteita, joten ihana saada vähän uusia vaatteita käyttöön!

+ Löysin myöskin pitkän etsinnän jälkeen tollaisen "bloggaja/kirpparihatun" hahah. Nyt mun pitäisi vaan osata käyttää sitä useasti!

+ Jumppaan lähtö pitkän tauon jälkeen. Vaikka sen jälkeen tuli järjetön väsymys, nin ihana silti pitkästä aikaa päästä liikkumaan! Nyt myös olisi tarkoitus palata salille, kortti on onneksi jo ladattu.

+ Uusia työkuvioita, jotka vaikuttavat kivalle! Vaikka uusia juttuja on paljon opeteltavana, niin yritän malttaa mieleni ja opetella rauhassa :D

+ Myös uudet tuulet blogin kannalta ja into blogia kohtaan! Vihdoinkin olen saanut blogin ulkoasua mieluisaksi! Olisi myös kiva kuulla, mitä mieltä te olette tästä uudesta blogista?

+ Vaaleanpunaiset ruusut uudella keittiön pöydällä

+ Tervehtyneet microblanding kulmat, jotka näyttävät tällä hetkellä ainakin todella hyviltä!
- Pennin lähdön jälkeen olen nähnyt parina yönä painajaista, missä meillä on kipeä koira ja haluaisin viedä sen lopetettavaksi.. Näin samantyyppisiä unia silloin hevoseni pois laitoin jälkeen, enkä oikein tiedä miksi..

- Blogin kannalta on myös ollut vähän stressiä, ehkä enimmäkseen tämän muuton takia. Haluaisin, että kaikki olisi samalla sekunnilla kasassa ja turhaannun heti, jos en saa jotain asetusta mieluisaksi. Välillä haluaisin palkata jonkun hoitamaan nämä tietotekniset asiat niin, että itse vaan sanoisin mitä haluan muuttaa blogin ulkonäköön jne.

- Välillä ihmeelliset kipeät olotilat. Kuumeista oloa on ollut mulla jo melkein parin viikon ajan, mutta hyvin epäsäännöllisesti, ihan hetki vaan kerrallaan?

- Liiallinen kylmyys yhdistettynä tuuleen ja lumipyryyn. Jäädyn niin helposti, joten olen pysynyt melko visusti viime päivinä sisätiloissa..

- Reissukuume. Vaikka Lontoon reissu odottelee siellä huhtikuun tienoilla, ottaisin mieluusti tähän väliin matkan vaikka Thaikkuihin tai Dubaihin.

- Kiire. Vaikka olen yrittänyt olla buukkaamatta päiviä täyteen, niin joinakin päivinä olen saanut juosta tukka putkella (kiitos kuuluu siitä tosiaan vain itselleni) Nyt viime päivät ovat olleet vähän rennompia, koska olen oppinut sanomaan joihinkin juttuihin ei ja pyrin keskittymään pelkästään niihin muutamaan juttuun päivän aikana ja ottamaan aikaa myös oleskelulle ja rentoutumiselle. Tässä on mulla varmaan ikuisesti parantamisen varaa, mutta huomaan että asia on jo vähän paremmin kuin joskus aiemmin!
 

Housut Bikbok | Laukku Prada | Kengät H&M | Kello Michael Kors | Hattu TÄÄLTÄ | Paita TÄÄLTÄ | Takki Zara
 
Gifted by Junkyard

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti