2018/01/26

FRIDAY MOOD Lemppari asu tältä viikolta? Kotona olen löhöillyt luvattomankin paljon Hollisterin lökärit jalassa, joten ne on kyllä olleet ehdoton suosikki vaatteeni. Myöskin tämä Filan huppari on ollut ahkerassa käytössä!

Perjantain fiilis? Ihanan rento perjantai tiedossa. Aamuuni on kuulunut niin suihkussa käynti, aamupala sängyssä ja hiukan blogiasioita. Ainoa, mikä laskee fiilistä, on elohiiri silmässä ja eiliseltä jatkunut pieni päänsärky..

Viikonlopun suunnitelmat? Työjuttuja, sekä varmaankin blogijuttuja ja kavereiden näkemistä! Ei ole mitään tarkkaan suunniteltuna.

Viikon paras herkku? Ensimmäinen laskiaispulla sekä bataattirieskat joidenka ohjeen bongasin Mariannen blogista!

Uusi asia, jota koin tällä viikolla? Kokeilin kihartaa omat hiukseni laittamalla letit yöksi päähän ja niistä tuli yllättävän kivat! Taisin liikkua ilman pidennyksiä kolmekin päivää, enkä tarvinnut edes suoristusrautaa. Ehkäpä voisin yrittää tehdä tätä kikkurakampausta useamminkin!

Vapaapäivien suunnitelmat? Toinen vapaapäivä on jo vietetty, mutta tänään on toinen edessä. Eikä suuria suunnitelmia, perus hengailua vaan ja ehkä koirien kanssa ulkoilua (jos tuolla pystyy kävelemään kun ulos pitäisi lähinnä laittaa luistimet jalkaan..) 
 
Huppari (gifted) TÄÄLTÄ | Farkut Gina Tricot | Verkkosukkikset Zeeprafashion | Lenkkarit Puma | Reppu H&M | Takki Gina Tricot
 
Gifted by Junkyard


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti