2018/01/27

VIIKON SIIVOUSLISTA 

Välillä laiskoina päivinä kun sohvalla löhöily voittaa sen imuroinnin, tulee sellainen tunne, että siivous vie hirveästi aikaa viikosta, eikä sitä tahtoisi millään aloittaa, kun siihen menee niin kauan aikaa aina kerrallaan. Olen oppinut kyllä sen, että jos tavarat laittaa omille paikoilleen aina käytön jälkeen (ja että jokaiselle tavaralle on oikeasti se oma paikkansa) niin siivoamiseen ei pitäisi mennä järjettömästi aikaa, mikäli ei ole tekemässä mitään suursiivousta. Listasinkin ihan normaalin viikon aikana kaikki mun siivoilut ylös, niin huomaa, että siivoiluihinhan ei oikeastikaan mene kuin se pieni hetki päivästä! (Koko viikon siivoukset kestivät minulla yhteensä n. 2 tuntia)

MAANANTAI:

- Sängynpetaus
- Ikean reissun jälkeen kahden laatikon järjestelyt.

TIISTAI:

- Blogikuvailujen jälkeen täällä on aivan järjetön kaaos - järjestelen tavarat paikalleen, petaan sängyn, laitan pyykit koneeseen, pesen meikkisiveltimet, pyyhin pölyt, pesen kylppärin, imuroin, pesen lattiat ja vien roskat ulos.

KESKIVIIKKO:

- Petaan sängyn, täytän astiapesukoneen. Laitan pyykit ja astiat paikalleen.

TORSTAI:

- Petaan sängyn, vien roskat, tiskaan pari astiaa.

PERJANTAI:

- Vaihdan lakanat, petaan sängyn, pesen 2 koneellista pyykkiä ja laitan ne kuivumaan.

LAUANTAI:

- Pyyhin pölyt olkkarin pöydältä.

SUNNUNTAI:

- Sängyn petaus, keittiön tasojen pyyhintä, roskien ulosvienti, imurointi, kylppärin putsaus, astianpesukoneen täyttö, pyykkien paikalleen laitto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti