2018/01/13

3D MICROBLANDING

 
Torstaina lähdin Jyväskylää kohti, jossa Kauneuskeskus Eleganssissa oli Studio PMK:n tytöt Sini ja Piia harjoittelemassa Max Brow 3D-microblanding tekniikkaa. Vaikka omistankin jo valmiiksi paksut ja tummat kulmakarvat, suostuin lähtemään Sinille malliksi, koska halusin kuitenkin, että omat kulmani pysyisivät siistinä, eikä näyttäisi aina niin röllipeikon kulmakarvoilta :D  

Mua vähän kyllä jännitti mennä tuonne malliksi, ei sen takia, että pelkäisin kulmien epäonnistuvan, vaan ajattelin koko session olevan todella tuskallista koko kahden tunnin ajan. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, koska kipu tuntui maksimissaan ihan muutaman minuutin ajan, ensimmäisten viiltojen aikana. Muuten puudutus vaikutti kyllä hyvin kulmissa ja suurin osa ajasta menikin pääasiassa kulmien suunnitteluun.

Lopputulokseen olenkin todella tyytyväinen! Tietystihän näiden parantumiseen menee hetki aikaa ja käsittely tehdään uudelleen vielä kuukauden kuluttua, mutta kulmat näyttää heti paljon siistimmiltä. Tulenkin kirjoittelemaan tästä aiheesta myös toisen postauksen, kunhan ollaan toistettu tuo käsittely ja saatu kulmat parantumaan oikein kunnolla! Tuossa kuitenkin näätte tämän hetkisen tilanteen, miten kulmat ovat muuttuneet.

Ja mikäli sä oot haaveillut microblanding-kulmista, niin Sini ja Piia tosiaan tekevät nyt näitä Studio PMK:ssa ja nyt heillä onkin microblanding-kulmat tarjouksessa helmikuun loppuun saakka hintaan 250e, sis. kaksi laittokertaa!  (Normaalisti 350e)

Pääset Studio PMK:n Facebook-sivuille TÄSTÄ! 2 kommenttia:

 1. Varmaan ihan mukavat ja helpottaa just sitä arkea, oon kyllä vaan monilta kuullut että kun ne eivät tosiaan kun sen noin vuoden kestä, niin onhan toi hinta sit aika korkea myös siihen nähden + moni alkanut jo ennen sitä vuoden rajapyykkiä käyttämään kulmakynää. Itsellä ei kyllä ole niin kiinnostusta tätä viiltely-tekniikkaa kohtaan, mutta tatuoidut kulmat voisin ottaa, äidillä joskus ollut myös vastaavat ja niiden kesto-ikä oli noin viisi vuotta - se toki paljon pysyvämpi kuin nämä mikrobaldingit joista pääsee nopeasti sitten eroon jos ei niin malli miellytä :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan ei oikeastaan tällaiselle ollut pakottavaa tarvetta kun kulmat löytyy jo valmiina, mutta ihan kiva kokeilla ja katsoa kauanko nää itsellä kestää :)

   Poista